Ny skön sittpuff - Boa Pouf

Sittpuffar kan vara en alldeles lysande liten extra sittplats till de flesta rum kan jag tycka. Men designen på sittpuffarna har de senaste åren varit lite tråkiga, eller alla har sett ungefär lika dana ut, men något undantag här och där. Därför är det roligt när det dyket upp sittuffar i lite roligare modeller. Som Knot XL som jag skrev om här om veckan, och Boa Pouf som jag tänkte visa här.
 
Det är Hem som fortsätter att utöka sin lista över internationella designsamarbeten. 
Boa Pouf är startskottet för ett helt nytt samarbete mellan Hem och formgivaren Sabine Marcelis och den färgstarka kreationen lanseras på Hem.com den 12 maj 2021. 
Skön form som för mina tankarna till en badring, så här när badsäsongen närmar sig!
 
Boa Pouf är en donutformad och skumfylld loungemöbel, klädd i formstickad ull. Den avancerade 3D-tekniken som har använts vid stickningen eliminerar helt behovet av sömmar och lämnar inte något restmaterial, vilket minskar spillet från produktionen och gör Boa Pouf till ett mycket hållbart alternativ. Tack vare puffens rundade kropp kan flera personer använda den samtidigt.  
 
Produktinformation Boa Pouf
Design: Sabine Marcelis
Material: Melangeull, skumgummi, plywood
Färg: Sulfur Yellow, Cotton Candy och Oatmeal
Mått: H: 45 cm, B: 115 cm
Pris: 16 279 kronor
 
Nu tar jag lite långhelg snart, hoppas du också kan vara lite ledig. Trevlig onsdag och helg, kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inspiration, Nyhet 2021, Sittplats, Sittpuff;

Kommentera inlägget här :