Ny skön sittpuff - Boa Pouf

Sittpuffar kan vara en alldeles lysande liten extra sittplats till de flesta rum kan jag tycka. Men designen på sittpuffarna har de senaste åren varit lite tråkiga, eller alla har sett ungefär lika dana ut, men något undantag här och där. Därför är det roligt när det dyket upp sittuffar i lite roligare modeller. Som Knot XL som jag skrev om här om veckan, och Boa Pouf som jag tänkte visa här.
 
Det är Hem som fortsätter att utöka sin lista över internationella designsamarbeten. 
Boa Pouf är startskottet för ett helt nytt samarbete mellan Hem och formgivaren Sabine Marcelis och den färgstarka kreationen lanseras på Hem.com den 12 maj 2021. 
Skön form som för mina tankarna till en badring, så här när badsäsongen närmar sig!
 
Boa Pouf är en donutformad och skumfylld loungemöbel, klädd i formstickad ull. Den avancerade 3D-tekniken som har använts vid stickningen eliminerar helt behovet av sömmar och lämnar inte något restmaterial, vilket minskar spillet från produktionen och gör Boa Pouf till ett mycket hållbart alternativ. Tack vare puffens rundade kropp kan flera personer använda den samtidigt.  
 
Produktinformation Boa Pouf
Design: Sabine Marcelis
Material: Melangeull, skumgummi, plywood
Färg: Sulfur Yellow, Cotton Candy och Oatmeal
Mått: H: 45 cm, B: 115 cm
Pris: 16 279 kronor
 
Nu tar jag lite långhelg snart, hoppas du också kan vara lite ledig. Trevlig onsdag och helg, kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inspiration, Nyhet 2021, Sittplats, Sittpuff;

Veckan som gått

Hej, under den här veckan har mitt huvud mest snurrat av längtan efter vårsol, lite värme och tankar på hur fint körsbärsblommorna blommade i helgen, och jag tror inte att jag är ensam om det. 
Men har också vågat mig ut för en liten runda på stan och en pressvisning, detta skedde i måndags då det fortfarande var lite vår i luften ska tilläggas.
 
Så här en rapport om det jag tittade på.
 
Trevlig fredag och helg!
 
På pressvisningen hos Presskontakterna tittade jag på Scarameos fina tabletter, costers och brickor. Sköna mönster och fina färger! Extra fint blev det med det fina porslinet från Sorrento och Sicilien som det var uppdukat med.
En del nyheter från Åhlens såg jag hos Presskontakterna också. Det lilla bordet, som kommer i ny färg, och den fina sittpuffen var fin.
Sköna bäddtextilier kan jag aldrig få för mycket av, allt från Åhlens.
Skönt för en dukning som ska tåla hårdare tag är det här i metall, Åhlens.
Det är den här bilden, som jag tog förra helgen, som hägrar för mig. hur skön är inte den!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Det dukade bordet, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inspiration, Nyhet 2021;

Med glimten i ögat

Maj månad, men inte känns det riktigt som det när man sticker ut näsan. Men härligt ändå att vi är inne i den riktiga vårmånaden.
 
Idag tänkte jag inspirera till att tänka lite med glimten i ögat när du inreder. 
 
Vad jag menar med det är att jag gärna för in en detalj som sticker ut lite i inredningen.
Ja, ni vet att jag gillar den eleganta inredningen, men i t ex en kuddhög i soffan eller i sängen så sätter jag gärna in en liten extra kudde med ett lite roligt budskap eller en rolig bild. 
Som här, när jag fört in Jonathan Adlers lilla kuddar med ögon.
Just Jonathan Adler är riktigt bra på roliga kuddar, se ett axplock här nedan.
 
Ha en strålande fin måndag!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningsinspiration, Inspiration, Kuddar;