DUX designklassiker Ritzy utökar kollektionen

I morgon juni, och då är sommaren här, eller hur. Ja, i alla fall enligt kalendern och visst är det lite skönare ute nu, det tackar i alla fall jag för.
 
Nu till en klassiker.
För en riktigt snygg klassiker tycker jag att Dux soffa Ritzy är. Och nu fyller den 20 år, inte så många år, men den har gjort en snabb klassikerkarriär, bra jobbat!
Jubileet firas genom en lansering av två nya möbler i samma serie, i form av en fåtölj och en 2-sitssoffa.
Soffan Ritzy är designad med fokus på optimal komfort, tidlös design och material av högsta kvalitet, vilket gör att den kan leva vidare i generationer. De nya tillskotten av Ritzy fåtölj och 2-sitssoffa, har lika sobert och tidlöst formspråk som 3-sitssoffan. Samtliga har sittplymåer med DUX unika Pascal-spiraler, vilka är desamma som används i DUX sängar med dess välkända komfort. Soffans och fåtöljens sittplymåer har därmed optimal sittkomfort. Ritzy har en fast klädsel med knappindragningar i sits och rygg. Samtliga finns med valbar klädsel i textil eller läder i flera olika färger och strukturer. Benen kommer i rostfritt stål.
 
Priser:
Ritzy Fåtölj, 107x80xH.85 cm. Pris från 36 710 kronor
Ritzy 2-sitssoffa, 182x80x H.85 cm. Pris från 46 555 kronor
Ritzy 3-sitssoffa, 210x80x H.85 cm. Pris från 68 200 kronor
 
Vad tycker du? Fina tycker jag, men 3-sitssoffan är nog ändå min favorit!
 
Önskar dig en solig och varm måndag! Kram!
Taggar: 2-sittssoffa, 3-sittssoffa, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, DUX, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Inspiration, Möbler, Nyhet 2021, Soffa;

Pinterest - Dina Rum Stockholm

Att Pinterest är en guldgruva för inspiration och härliga bilder vet du säkert, om inte så har du något att upptäcka.
 
Jag får ofta frågor om vad jag gillar och vilken stil jag har. Lite knepig fråga, för allt beror ju på miljön som ska inredas, känslan jag vill uppnå mm mm. Men jag gillar en internationell stil, vackra material, hellre stort och pompöst än smått och plottrigt, ja, miljöer och inredningar som tar för sig. 
 
På Pinterest, Dina Rum Stockholm, samlar jag mina bilder med inredningar mm som jag gillar. Rum för rum, trädgård, Fashion, arkitektur, stilar och en hel del annat, gå gärna in och titta om du undrar vad jag gillar. 
 
Ha en fin onsdag, en onsdag som man får ta sats till om man vill gå ut i ösregnet. Kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesign, Inspiration;

En riktigt fin rottingfåtölj - Grace Lounge Chair

Rotting är ett material som jag tycker är fint både ute och inne. En rottingfåtölj som dessutom har en härlig form och en inbjudande sittkomfort är Gubis nya tillskott Grace Lounge Chair.
 
Den tidlösa skönheten i Tove Kindt-Larsens design från 1936 och hållbarheten i rottingmaterialet gör Grace Chair till ett mycket mångsidigt och populärt tillskott till Gubi-kollektionen. Visst är den verkligen tidlös och med sköna former, helt i min smak.
 
Finns i butik nu och dynorna finns i olika tyger. Pris ca 10 500 kronor.
 
Måndag och ny vecka, ha det fint!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Inspiration, Rotting, Rottingfåtölj;