Ordning bland träklabbarna

Ja, ja jag vet, det har varit tyst här inne ett bra tag. Men jag har haft en hel del annat för mig, och jag har inte haft någon inspiration till inlägg här inne heller helt enkelt. Men så måste det ju få vara ibland, eller hur.
Nu ska jag lite sakta men säkert försöka få igång mig här inne igen. Och jag har inget emot om ni kommer med förslag på sånt ni vill läsa om!
 
I år har ju en hel del, eller väldigt mycket varit annorlunda. Resor har ställts in, större festligheter har lyst med sin frånvaro och jobb har bokats av, men också bokats på som tur är.
Men nu börjar ett nytt år snart och vaccin har börjat på att sprutas in i våra armar, hoppas nu att det hjälper och får stopp på det här eländet. Trots min positiva läggning kommer inte jag att ropa hej förrän vi börjat på att se positiva resultat.
 
Under året har det iallafall funnits tid till både eftertanke och fix och trix, alltid något positivt. För visst är det så att det alltid finns positiva saker bland det negativa. Ibland kan det bara ta lite tid innan man ser dem.
 
Vill du bli inspirerad till ordning bland träklabbarna runt öppna spisen, och en snygg förvaring till klabbarna, så såg jag den här millimetersnygga lösningen. Inte utan att jag också får en längtan till alperna och fjällen när jag tittar på bilden, men inget sånt för mig i år, hoppas på nästa år.
 
Önskar dig ett fint slut och ett gott nytt 2021, som jag hoppas blir betydligt bättre än 2020!
 
Ses nästa år, stor kram!
Bild från HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningdesigner, Inredningsdekoration, Inspiration, Öppen spis;

Dekorerat och klart

Har du inte hunnit juldekorerat klart ännu så slänger jag in några enkla, fina och juliga dekorationer här.
 
Att bara samla julblommor och växter på ett bord, skåp eller sideboard är ett snabb och enkel sätt att skapa julstämning. Extra härligt blir det med en knallig härlig färg på väggen bakom blommorna, eller hur! 
Klassiskt och lika enkelt är det att sätta ner några hyacinter i en stor skål eller liknande och sen toppa med mossa, grön eller vit är upp till dig!
Till sist några dekorationer som jag gillar. Samla en hög med kottar från skogen i en vacker skål eller på ett vackert fat, det gillar jag. Men också en hög med nötter skapar en fin juldekoration.
Önskar dig en fin Nobeldag. Kram! 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dekorera, Dina Rum Stockholm, Inredning, Juldekoration;

Julklappstips

Fram till jul tänker jag visa lite julklappstips. Julklappstips som jag sett i butik den senaste tiden. Julklappstips som inte jag skulle säga nej till, kanske inte du heller.
 
Oscar & Clothilde häromdagen såg jag de här.
 
Ha en fin måndag!
 
Jag är svag för vackra askar, den här i porslin tycker jag var vacker.
Äggkoppar kan vara en riktigt cool och fin dekoration till frukostdukningen.
Doftljus gillar jag, men jag är väldigt kräsen på doften precis som när jag köper parfymer. Men bland de här så fanns det ett och annat som tilltalade mig.
Pussel kan vara skönt avkopplande, och när bilden är så här fina kan jag tänka mig att rama in det färdiglagda pusslet.
En mugg som skiljer sig från mängden, inte billiga med ack så fina.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Askar, Doftljus, Inredning, Inredningsdesigner, Julklappar, Julklappstips 2020, Mugg, Pussel, Äggkopp;