Snart jul och ett nytt år

Hej, nu är det inte många dagar kvar till jul och snart också ett nytt år, 2024!
 
Så dags att summera och planera för min del. Ja, fånigt tycker en del, nyår är väl som vilken dag som helst. Visst, håller med. Men jag tycker att det är ganska viktigt att någon gång ibland summera och lägga upp planer för mitt liv, precis som jag alltid gjort för mitt företag, annars är det lätt att allt bara rinner iväg liksom. Till det här är nyår en bra tid kan jag tycka.
 
Om du är nyfiken på framtiden och vad framtidstrenderna säger så kan jag tipsa om Stora Trenddagen.
 
Här ger Trendstefan dig viktigaste trender inom lifestyle och design. Vad kommer vi göra till helgen? Vad blir ”årets krukväxt”? Vad ska vi snickra till sommaren? Hur kommer vi konsumera? Och hur kommer designen till slut att se ut? I analysen djup dyker vi i trenderna för 2025.
 
Det stora temat på Stora Trenddagen för den här gången är "change".
 
Under Stora Trenddagen kommer det att pratas om mycket, och de fyra estetiska trenderna: Pinstripe Poser, Dapper Dreamer, Sincere Scenery och Kool Kermit.
 
Stora Trenddagen genomförs den 17 januari. Du bokar din biljett HÄR.
 
Men innan det kommer julen och nyår, så jag vill önska dig
 
En en god gnistrande jul och ett ljust nytt år!
 
Kram!
Bild från TWTagent, sladdlös Boucle, DCWéditions  
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner;

Träning

Hej,
Är du en hemmatränare, gymtränare, eller kanske att du inte tränar alls för att du saknar bra träningsprodukter!? Då är det här kanske något för dig!
 
Jag är en gymtränare. Jag skriver också in mina träningspass i agendan, 3 gånger i veckan, ibland 4. Har så gott som alltid tränat så för mig är det ett måste helt enkelt. Genom åren har träningen varierat alltifrån gymträning till taekwondo, till nu när jag bara går på klasser som Crosstraining, Tabata, HEAT, Bootylicious, Bodypump mm.
Men jag vet att det finns många som har väldigt många ursäkter till varför man inte tränar, men allt är upp till var och en, så jag tänker inte hålla något tal om alla fördelar med träning, utan tänkte bara visa Ikeas nya kollektion Dajlien. En kollektion för hemmaträning.
 
Dajlien, en kollektion för hemmaträning alltså, med 19 olika produkter som stödjer rörelse i vardagen och gör det möjligt för människor att skapa hälsosamma vanor i hemmet. Dajlien är en tillfällig kollektion i begränsad upplaga som lanseras 5 januari 2024.
 
Det finns både utmaningar och frustrationer med att träna hemma. Det var utgångspunkten när Ikea ville utforska hur det går att möjliggöra bättre och mer tillgängliga träningspass i hemmet. Resultatet är kollektionen Dajlien, som tagits fram med övertygelsen att det går att förenkla för människor att träna var de vill och se till att fysisk aktivitet är inom räckhåll för alla – varje dag. Detta återspeglas också i kollektionens namn: Dajlien betyder "dagligen" på småländska. 

Kollektionen bygger på lärdomar från hembesök i New York, Chicago, London och Shanghai där Ikea har tagit del av människors erfarenheter av träning i hemmet. Resultaten belyser de vanligaste utmaningarna för att träna: motivation, begränsat utrymme, begränsat med tid och det obehag som många känner för att träna på ett gym.
Samtidigt upplevs träningsprodukter som skrymmande och kan krocka med heminredningen. Produkterna i Dajlienkollektionen är anpassningsbara och kan möjliggöra för människor att övervinna sina utmaningar för att träna och på så sätt hålla sig aktiva.
 
Den lika robusta som mångsidiga Dajlien bänk med förvaring är inspirerad av gammaldags gymutrustning och står i kollektionens centrum för multifunktionell design. Bänken har en halkfri matta och inbjuder till olika kroppsviktsövningar, samtidigt som den fungerar som förvaring för dina redskap eller som ett praktiskt sofbord i hemmet. 

Dajlien har även produkter för återhämtning och stresshantering, bland annat en luftrenare, yogaband, knäskydd, en massageboll och en bärbar Bluetooth-högtalare, allt i mjuka och lugnande nyanser. Kollektionen innehåller också tofor och två olika ponchos, som kan användas vid avkoppling efter träningen.
 
Ha en fin måndag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hemmaträning, Inredningsdesigner, Träning;

Scenic Landscapes - nytt till väggarna

Hej,
Vad säger du om att skapa lite dramatik och spänning med hjälp av dina väggar. För det finns inget lättare än att få till just dramatik och spänning, eller annan känsla, i rummet än att genom att sätta upp något på väggarna. 
 
Precis allt det här kan du skapa med Rebel Walls nya tapetkollektion Scenic Landscapes.
 
Kollektionen fångar naturen och innehåller en mängd olika mönster, från fridfulla skogar och böljande kullar till lyxiga palmer. Färgen grön dominerar och ackompanjeras av mjuka, jordnära färger i både varma och kalla nyanser.
 
I Scenic Landscapes har designteamet på Rebel Walls fördjupat sig i konstens värld. Resultatet är en tapetkollektion som är både lyxig och storslagen. När man studerar mönstren närmare syns fina detaljer, penseldrag och ytor, precis som i ett konstverk.
 
Alla tapeter hos Rebel Walls trycks on demand med kundens unika mått och Scenic Landscapes är inget undantag.
 
Scenic Landscapes lanseras den 15 februari 2024, med 25 designs i 53 olika varianter.
Pris: 362 kronor/kvm.
 
Här några av mönstren.
 
Ha en härlig fredag och helg!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Tapeter;