Nytt från Sandberg Wallpaper

Hej, Sandberg Wallpaper kommer med en ny maffig kollektion.
Roligt att de svenska tapetleverantörerna nu också börjar på att ta ut svängarna. Tidigare har jag mest sett den här typen av kollektioner hos utländska leverantörer.
Kan väl bara betyda att flera svenskar så smått börjat på att lämnat den färglösa, mönsterlösa och lite intetsägande inredningen, tummen upp för det säger jag!
 
Sandberg Wallpaper tar ny internationell mark med den kommande kollektionen Chinoiserie Garden. Kollektionen flirtar med historiska asiatiska influenser, berättade på nytt på Sandberg Wallpapers eget skandinaviska vis. Tapeterna är skapade med stor omsorg och precision för att erbjuda en perfekt balans mellan det grandiosa och det luftiga lätta.  

Inspirationen finns att hitta i ett över 100 år gammalt broderat sidentyg från Kanton, Kina, som rest via Frankrike och många år senare hittat sin plats i Sandberg Wallpapers arkiv och hjärta.

Det fyra meter långa sidentyget broderat med försiktiga händer och ett konstnärligt öga i skimrande sidentråd, förtrollade designteamet på Sandberg Wallpaper som skapat alla mönster i kollektionen av olika utdrag från sidentyget.
 
Den storslagna kollektionen, med nytt exotiskt designuttryck, lanseras den 13 mars 2024.
 
Pris från 380 kronor / kvm.
 
Ha en skön dag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Tapeter;

Kommentera inlägget här :