Mattor

Hej, mattor vet ni att jag brukar prata om, och tycker att mattan är viktig för att rummet ska se riktigt klätt ut.
 
Jag har tidigare berättat om Glowb, se HÄR, som jag arbetat med tidigare och gjort mattor till mina inredningsprojekt.
Nu har jag även fått upp ögonen för svenska Nordic Knots som gör fina samarbeten. Som dessa vackra mattor som tagits fram tillsammans med Giancarlo Valle.
Studio Giancarlo Valle är det ett internationellt prisbelönt New York-baserat designföretag och Giancarlo har inrett många spännande hem.
 
Mer om Nordic Knots, samarbetet och kollektionen hittar du HÄR.
 
Ha en fin fredag och trevlig helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Giancarlo Valle, Inredningsdesigner, Mattor, Nordic Knots;

Utomhusliv

Hej, snart är det dags för utomhusliv, med sköna häng på terrassen, balkongen och i trädgården.
Okej, snart och snart, men tiden går fort och om ett par månader så är vi där.
 
Och har du tänkt att lägga ner lite extra på textilierna på soffor, fåtöljer och kuddar så är det kanske bäst att se över det hela just nu. För du kan verkligen höja utomhusmöblerna genom att sy upp kuddar mm till möblerna. Jag kan tycka att när man köper utomhusmöbler så är sällan tygerna på kuddarna så roliga, nej ganska tråkiga. Ja med tanke på att det finns så mycket fina utomhustyger att piffa till möblerna med.
 
Här några exempel från Romo, kollektionerna Mokolo och Nicoya. Men också från Bemz som kommer med en ny utomhuskollektion, Terazzo Collection, 1/3 till just dina Ikeamöbler.  
 
Ha en fin onsdag!
 
Mokolo från Romo
Nicoya från Romo
Terazzo Collection från Bemz
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Balkong, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Terrass, Trädgård, Utomhus, Utomhusmiljö;

Varmblixt från Ikea

Hej, i somras när syrenerna blommade som mest skrev jag om Ikeas nya kollektion Varmblixt, se HÄR
En kollektion som jag tyckte såg både spännande och fin ut, nu har jag sett lite mera av kollektionen och fått reda på att den kommer att finnas på Ikea varuhusen och Ikea.se den 3 februari.
Jag tycker fortfarande att den ser riktigt spännande ut och ser fram emot att titta närmare på den. Här får ni se några till bilder och kanske du också blir sugen på att titta lite närmare på de olika produkterna när de väl är på plats. 
 
Har fått ytterligare några favoriter, Varmblixt LED taklampa, Varmblixt vägghängd spegel med LED belysning och Varmblixt LED bord/vägglampa. Varmblixt LED vägglampa, som jag hade som favorit när jag skrev om kollektionen tidigare ligger fortfarande som favorit så klart.
 
Nu har jag som sagt fått lite flera bilder och fått se hela kollektionen, och som du ser så är det inte bara belysning utan även andra inredningsdetaljer.
 
Ha en fin torsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Ikea, Inredningsdesigner, Varmblixt;