Valborg på rad

Vad tror du, blir det något skönt radhäng eller en värmande brasa på Valborg? 
Nja, utsikterna är väl inte så goda, med eldningsförbud, eller i alla fall avrådan från eldning, på många platser och med en lite väl bitande vind. 
Men invirad i en skön pläd kan det kanske funka med ett skönt häng på terrassen.
 
Passar i alla fall på att önskar dig en fin Valborg!
De fina utemöblerna kommer ifrån Slettvoll
Körsbärsblommorna såg jag häromdagen, nu överblommade tyvärr, men fint så länge det varade. 
Taggar: Annette Eriksson, Design, Dina Rum Stockholm, Ide, Inredning, Inspiration, Solsäng, Uteliv, Utemöbler, Uteplats;

Utehäng

Just nu så blir det en och annan sak för utelivet här. Men inte så konstigt nu när utesäsongen knackar allt hårdare på dörren, härligt! 
 
I förra veckan fick jag ett pressmeddelande med BoConcepts nya utemöbler. Stilrena, snygga och tilltalande tycker jag. De här gillade jag bäst, serien Rome, vad tycker du.
 
Ha en fin torsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Loungefåtölj, Loungesoffa, Solsäng, Uteliv, Utemöbler;

I gott samarbete

Allt i ett, ihop, i gott sällskap eller bara samsas. 
Ja hur man vill uttrycka sig vad det gäller den här buteljen/flaskan/karaffen är upp till var och en, men visst är den både dekorativ och smart den här tvårumskaraffen.
Fyll den med vatten/vin eller dina favoriter och servera fint till lunchen eller middagen.
Karaffen är tillverkade i handblåst borosilikatglas, som ursprungligen ofta användes för glasvaror i laboratorier, så den är lämplig för både heta och kalla vätskor.
 
Dubbelkaraffen kommer ifrån Mater och är designad av Eva Harlou. 
 
Den inre karaffen rymmer 300 ml och den yttre rymmer 1 400 ml.
 
Tro det eller ej men jag fick smak för ledighet under påsken, så nu tar jag ytterligare ett par dagar ledigt, vi hörs igen nästa vecka.
 
Trevlig onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Dukning, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Kök, Köksdetaljer, Köksinredning, Servering;