Nytt från Studio Lisa Bengtsson

Hej, tänkte visa lite nyheter från Studio Lisa Bengtsson. 
 
När det kommer något från Studio Lisa Bengtsson vet jag att det är något speciellt, inga blyg viol alltså. Ofta härliga, roliga och charmiga mönster, så även på de här nyheterna.
 
Ha en fin onsdag!
 
Först
Taklampan Lou Lou & bordslampan Viva La Diva
 
Nu lanseras de första lamporna i designsamarbetet mellan Studio Lisa Bengtsson & By Rydéns. Lisa Bengtsson har designat två lampor, taklampan Lou Lou & bordslampan
Viva La Diva. Bägge lamporna kännetecknas av Lisas passion för det där lilla extra som blir iögonfallande. Lisa beskriver samarbetet så här:

”Att få göra ett samarbete med By Rydéns känns fantastiskt roligt. Jag har min bakgrund i Gnosjö, så det känns härligt att ’komma hem’ och prata samma språk att få göra produkter med ett Gnosjöföretag som man så länge känt till och gillat.”

”Det har även varit spännande att få göra sina första lampor, och jag tycker de blev otroligt bra. Det känns toppen att ha fått fram alla bubbliga, kaxiga, ljuva former och design som jag ville".
 
Sen några tapeter
Limoncello, Rosa och Zoe 
 
Genom att kombinera nostalgi, tradition och girlpower har Studio Lisa Bengtsson skapat en tapetkollektion.  

LIMONCELLO-tapeten tar oss tillbaka till härliga Italien med nostalgi, tradition och doft av solmogna citroner. Den finns i tre olika varianter för att kunna passa olika stilar och rum.
 
ROSA-tapeten är inte bara vacker, den är även en hyllning till kvinnans styrka och symboliserar girl power och kvinnlighet genom sin rosettsymbol. Denna tapet kommer definitivt att vara trendig och tidlös samtidigt.
 
ZOE-tapeten är en perfekt kombination av en underbar orange färgton, ett unikt zebra-mönster och en fantastisk rörelse i mönstret. Med Zoe-tapeten kommer hemmen verkligen att få en touch av stil minst sagt.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Tapeter;

Kommentera inlägget här :