Tapeten till köksmaskinen eller köksmaskinen till tapeten

Hej, snart helg och lite vila och återhämtning. Men....var tog det utlovade vackra vårvädret vägen? Ser mest ut att bli gråa moln och regn. Ja ,ja vi får tydligen vänta på solen till nästa vecka.
 
Igår var jag och tittade på Boråstapeter och Ankarums mönster och färger. Och ihop matchande med varandra, lite överkurs för köket. Men ska det tapetseras och köpas ny köksmaskin varför inte färgmatcha det hela. Boråstapeter har ju hundratals mönster och färgställningar, och Ankarums Assistens finns i har hela 16 olika färger. Så du hittar säkert din matchning.
Här under visar jag några förslag som jag såg på eventet/vernissaget i går hor PerPr. Tapeter, Köksmaskiner och sju sorters kakor med bubbel.
 
Den svensktillverkade Ankarsrum Assistent Original har varit en viktig del av det svenska köket i över 80 år. Idag finns en mängd olika tillbehör som gör det möjligt att både göra glass och pasta, baka, stoppa korv och göra hamburgare i assistenten. När det kommer till kvalitén tummas det inte på något. Det här är assistenten som håller från generation till generation.

Assistenten att ta sig an riktigt tunga arbetsuppgifter. Inte minst vid bakning där man kan göra så mycket som 5 kilo deg åt gången. Det innebär möjligheten att göra deg till 150 bullar eller fem limpor på en och samma gång! Detta tack vare kitteln som rymmer hela 7 liter i volym. Kulör Royal Blue. Pris: Rek. pris 7 490 kronor.

Boråstapeter är ett anrikt företag med rötter från början av 1900-talet då Waldemar Andrén grundade Boråstapeter med visionen om att "alla svenskar ska ha råd att skapa ett vackert hem med hjälp av tapeter". 

Boråstapeter vill idag inspirera människor att skapa mer ombonade och personliga hem med svensktillverkade tapeter som håller över tid. Med deras stora utbud av tapeter för alla rum och hem kan de erbjuda något som tilltalar de allra flesta.

Ha en trevlig helg!

 
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Köksmaskin, Tapeter;

Kommentera inlägget här :