Utesäsongen är snart här

Hej, visst känns det att våren är på ingång. Vissa mornar är svinkalla och vissa dagar är grå, men, vissa är också ljumna och soliga. Precis som det ska vara tidig vår.
 
Idag var jag dessutom bjuden på en lunch hos PerPR, med temat vårda, rengöra och hålla efter allt ifrån det stora, fasaden, terrassen och utemöblerna till till det lite mindre, krukor mm, så skonsamt och miljösmart som möjligt.
Behöver du kanske fixa till fasaden i år. Då är Nordsjö One Supreme, fasadfärg av absolut högsta kvalitet, något att titta närmare på.
Nordsjö One Supreme är en färg av absolut högsta kvalitet med en halvmatt finish som ger fasaden ett långvarigt skydd. Mycket bra täckförmåga och god vidhäftning samt en enastående glans- och kulörbeständighet.
Det självrengörande egenskaperna färgen har gör så att minimalt med smuts fastnar på färgfilmen och att ytan sköljs ren när det regnar.
Nordsjö One Supreme är i en fyllig konsistens som torkar snabbt – man hinner två strykningar på en dag. Färgen är miljömärkt med Svanen.
Hos Gardena hittar du en rad supersmarta och praktiska redskap för enkel rengöring och fix av allt ifrån terrassen till rabatten. Smart och enkelt det gillar jag!
 
Så som t ex:
- Batteridriven altantvätt
- Batteridriven tvättborste
- Batteridriven plattrensare
- Vattenförande skaft
- Cyckeltvättborste 
Bara för att det är dags att fixa till och städa utomhus så får man inte glömma bort inomhus.
De svensktillverkade städprodukterna från Smart och Ekotipsets Favoriter utökas nu med Linsåpaspray och Linsåpa på pump, perfekta för rengöring av trä och natursten, samt ett diskmedel.
Hos Ekotipset hittar du produkter och enkla tips för en mer giftfri, miljövänlig och rolig vardag.
 
Ha det fint!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Trädgård, Utomhus;

Kommentera inlägget här :