Semester, och ett litet tips till ett behagligare liv

Hej, är det semesterdags snart, eller du kanske redan börjat din semester.
Jag ligger i alla fall i startgroparna för min semester.
 
Jag har börjat min nertrappning vad det gäller jobbet, vilket innebär att jag gör allt det där jag inte hunnit med eller tänkt "jag gör det i morgon".
Ja, för även fast jag verkligen är en förespråkare till att göra saker på en gång, och inte skjuta det framför mig till deadline, så händer det ibland.
För att göra saken på en gång innebär att saken är ute ur min lilla värld, istället för att ha det hängande över mig under kanske veckor, och där med stressande tankar med att "jag måste göra det" "jag får inte glömma det" osv. Men, men, även solen har fläckar som sagt :)
Så, ett tips, skjut inte på saker, och därmed få en massa onödig stress, gör allt på en gång istället :) Oj, nu blev jag inte bara en inredningsdesigner utan en liten hobbypsykolog också...hi,hi...men man ska väl dela med sig av sin goda livserfarenheter! 
 
Men snart har jag betat av allt, och förhoppningsvis slår semesterlunken till om någon dag, så skönt!
 
Det här innebär också att jag släcker ner bloggen ett par veckor, eller, kanske att det dyker upp något inlägg, men jag lovar inget, för jag ska ha semester!
 
Önskar dig en riktigt fin sommar och semester, jag väntas tillbaka hit i mitten av augusti någon gång.
 
Ha det riktigt härligt och var rädd om dig, stor kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Semester;

Jutemattor

Hej, en jutematta är aldrig fel tycker jag. Passar lika bra i sommarhemmet som i vinterhemmet, i uterummet som under matbordet mm. 
 
Två fina har Classic Collection, namnen är Saoumak och Goa.
 
Ha en fin tisdag!
 
Mattan Saoumak
Mattan Goa, som finns i tre olika färger
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Jutematta, Matta;

Nytt från Gubi

Gubi presenterar the Basket Collection och i början av september finns kollektionen i butik.
The Basket Collection, en uppdaterad variant av the Basket Collection av Joe Colombo från slutet av 1960-talet.

Kollektionen består av en tresitssoffa, en tvåsitssoffa och en fåtölj. Genom att ersätta det inre glasfiberskalet som Colombo ursprungligen använde, är kärnan i varje bit nu formad av ett mer miljömässigt ansvarsfullt stålskelett, vilket ger styrka och stabilitet till den unika formen. Detta är täckt med en handvävd rottinghud, gjord av sammanflätade remsor och ovala insatser, en teknik som kräver en enorm grad av skicklighet och hantverk för att skapa.

Den smala ramen möjliggör en högre grad av dämpning, vilket resulterar i en oöverträffad åtsittande loungingupplevelse. Kuddfodral finns med ett antal plyschklädselalternativ i både inomhus- och utomhustyger. Överdragen är avtagbara, så det ger möjlighet till enkel rengöring.

Ha en fin måndag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Gubi, Soffa;