Sommarhus på Gotland

Det är många som letar sommarhus nu när hemester blivit det nya och enda rätta.
 
Vad säger du om Gotland? Här tänkte jag fresta med ett superfint kalkstenshus från öjn.
 
För någon vecka sen visade en kompis, som letar sommarhus, mig ett minst sagt genomarbetat och väldigt vackert hus på Gotland. Det är inte bara ett fint kalkstenshus med orangeri/växthus, jag är såååå svag för just orangerier och växthus, det är också fantastiskt fint renoverat och inrett.
Härligt att se att man lagt ner både mycket arbete på renoveringen, se bara så fint kök och badrum, och på inredningen.
Även om inredningen inte helt överensstämmer med min stil och smak så måste jag ändå säga att det är makalöst vackert och genomtänkt.
 
Så låt mig fresta med några superfina bilder, se flera på Bertwig Fastighetsförmedling, som är mäklaren som säljer huset.
 
Fortsatt skön tisdag.
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Gotland, Inredning, Inspiration, Sommarhus;

Badrum som tar för sig

Visst kan man inreda badrummet lite som ett rum.
De flesta vill ha badrum som är praktiska och därmed utesluter en hel rad med coola detaljer, och inredningstankar.
Men det går ju att använda maffiga statyer, fin belysning, handgjorda möbler och annat som drar ögonen till sig även i ett badrum så klart.
 
Är ni med, här tänkte jag visa några fina detaljer i fina badrum. Ja, ja, jag vet, det är stora badrum, men det går så klart att applicera över till ett mindre badrum.
 
Allt du ska tänka på är att belysning måste vara anpassat till våtutrymmen och att möbler/tyger inte ska stå i direkt anslutning till vatten, ja, inte stå precis vid duschen, men det säger ju sig själv, eller hur.
 
Låt dig inspireras.
 
Ha en fin tisdag!
Bider från HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Badrum, Dina Rum Stockholm, Dusch, Inspiration;

Vilda väggar, sköna mattor och pepp inför midsommar

Det är bara onsdag men jag kommer att resa iväg för midsommarfirande i morgon och sen väntar ett par lediga dagar, så det här får bli veckans sista blogginlägg helt enkelt. 
Hur ser det ut för dig, kommer du att ha traditionellt midsommarfirande eller blir det lugnare, mindre eller inget alls i år?
Jag kommer som vanligt att fira med vänner, dock en betydligt mindre skara i år, nere i Sörmland. Med sillunch, midsommartårta och grillning på kvällen. Ja, så där lagom i dessa lite annorlunda tider. Det blir säkert, som vanligt, supertrevligt, men som sagt lite annorlunda.
Innan jag önskar trevlig midsommar passar jag också på att visa något nytt för väggar och golv som jag fått pressutsick på i veckan. 
Mildbec Wallpapers kommer med en ny tapetkollektion från Emma J Shipley, namnet är Wilderie.
 
Wilderie, inspirerad av myter och legender! Med dramatiska handritade djurmotiv, djärva färgställningar och metalliceffekter. Mönster som Afrikas leopardfläckiga elefanter(!), savannens randiga gaseller, stegrande enhörningar och leoparder med vackra vingar ger sköna fantasifulla väggar. 
Här en del av mönstren.
Vad säger du om plastmattor? Jag säger nja, men jag måste säga att Pappelinas ny plastmattor är riktigt fina. Diskreta mönster och fina färgkombinationer.
Diskreta mönster och diskreta strukturer har även Layerednya handgjorda kollektion Textures. Här ligger fokus på att producera små kvantiteter av hög kvalitet. Textures är begränsad till två produkter, en asymmetrisk matta och ett nytt objekt i Layereds sortiment , en vägghängd matta.
Inspirationen till kollektionen kommer från naturmaterialens skönhet. Genom att leka med olika strukturer och tekniker istället för mönster och färger, blir den ofärgade, naturliga ullen den centrala punkten i designen.
Önskar dig en härlig och fin midsommar, precis så skön och härlig som du önskar! Stor kram!
 
Midsommarbordet har jag stylat, Dina Rum Stockholm och Anna Skoog fotat.
Övriga bilder är peressbilder från Midbeck, Pappelina, Layered
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Mattor, Nyheter 2020, Plastmatta, Tapeter, Väggar, Väggdekorationer;