Äppelblom och rosérosa

Vem längtar inre efter våren, äppelträd som blommar och ljusa sköna färger!?
Det gör i alla fall jag, så jag strösslar med fina nyheter som fyller just den här längtan.
 
Precis som Fyrklöverns nya stengodsserie - Rosé. 
 
Rosé är tillverkad i en av Portugals främsta stengodsfabriker med en tillverkning som gör så lite avtryck på miljön som möjligt. Leran och glasyrerna är giftfria och konsumtionen av vatten, el och gas vid tillverkningen övervakas noga. Fabriken har också ett vattenreningssystem som gör att vattnet i fabriken kan återanvändas. Överskottslera och trasiga produkter återvinns.
 
Rosé består av 6 delar som alla fungerar i såväl diskmaskin som mikrovågsugn. Glasyrens utseende varierar från del till del och det är just det unika som gör stengodset så underbart att duka med. 

Rosé finns till försäljning från vecka 15.

Ha en fin onsdag!

 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Dukning, Inredningsdesigner, Inspiration, Nyhet 2021, Porslin, Stengods;

Njrd-kollektionen Shapes i design av Bernadotte & Kylberg

Första kollektionen från Njrd heter Shapes och kombinerar skandinavisk minimalism, funktionalitet och grafiska detaljer. Allt inspireras av naturens egna färgpalett. 
 
Produkter i kollektionen är allt i från mattor och plädar till porslin som mugg, tekanna och tallrik.
 
Historien bakom Njrd börjar 2020, väckt av en passion för den nordiska naturen och dess ljus, tillsammans med övertygelsen att bra design handlar om funktionell enkelhet i allt från valet av material till form och färg. Därför är Skandinavien en så magisk källa till inspiration. Njrds grundläggande princip är att skapa design som hittar en naturlig plats i din miljö, och bidrar till fler skandinaviska stunder. Njrd, eller ”Njord” som det uttalas, är ett samarbete mellan designbyrån Bernadotte & Kylberg och Nordic Nest.
 
Trevlig fredag och skön helg!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Mattor, Nyhet 2021, Plädar, Porslin;

Förbered sommaren med utomhuskuddar

Vem längtar inte efter sommaren nu!? Det är något som jag gör i det här gråa vädret i alla fall. 
 
Så varför inte planera för sköna dagar utomhus, kanske med några nya fina kuddar till uteplatsen. Såg de här fint mönstrade och färgmatchande kuddarna från Chhatwal & Jonsson.
 
Ha en fin torsdag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Kuddar, Sommar2021, Terrass, Uteplats, Utomhus;