Njrd-kollektionen Shapes i design av Bernadotte & Kylberg

Första kollektionen från Njrd heter Shapes och kombinerar skandinavisk minimalism, funktionalitet och grafiska detaljer. Allt inspireras av naturens egna färgpalett. 
 
Produkter i kollektionen är allt i från mattor och plädar till porslin som mugg, tekanna och tallrik.
 
Historien bakom Njrd börjar 2020, väckt av en passion för den nordiska naturen och dess ljus, tillsammans med övertygelsen att bra design handlar om funktionell enkelhet i allt från valet av material till form och färg. Därför är Skandinavien en så magisk källa till inspiration. Njrds grundläggande princip är att skapa design som hittar en naturlig plats i din miljö, och bidrar till fler skandinaviska stunder. Njrd, eller ”Njord” som det uttalas, är ett samarbete mellan designbyrån Bernadotte & Kylberg och Nordic Nest.
 
Trevlig fredag och skön helg!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Mattor, Nyhet 2021, Plädar, Porslin;

Förbered sommaren med utomhuskuddar

Vem längtar inte efter sommaren nu!? Det är något som jag gör i det här gråa vädret i alla fall. 
 
Så varför inte planera för sköna dagar utomhus, kanske med några nya fina kuddar till uteplatsen. Såg de här fint mönstrade och färgmatchande kuddarna från Chhatwal & Jonsson.
 
Ha en fin torsdag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Kuddar, Sommar2021, Terrass, Uteplats, Utomhus;

Min topplista

På Min topplista idag tänkte jag visa er några golv som gör mig både knäsvag och överförtjust.
Fina stengolv pratar jag nu om. Så vackert och elegant. Själv tycker jag att de gör sig allra bäst i utrymmen som hall, passager/gångar, badrum och kök.
 
Stengolv är alltid fina, både omönstrade och mönstrade. Men när jag säger stengolv nu så menar jag mönstrade stengolv, min favorit, med mönster som på en av mina lampor där hemma. Alltså geometriska mönster. 
Vanistas har en massa fina mönster i sten, kolla in där om du liksom jag är sugen på att lägga ett superelegant och fint stengolv. Här några exempel.
Ett annat exempel är stengolvet som Bröderna Ahlgrens har lagt på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg, hur snyggt är inte det. Mönstret känns igen från min lampa, eller hur.
Visst är stengolven drömmiga, och gör i alla fall mig lite knäsvag.
 
Ha en skön fredag och helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Golv, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Min topplista, Stengolv;