Har du kommit igång med träningen

Hej, har du det bra? Mitt i den tuffaste årsperioden, om du frågar mig som tycker att det är tufft januari, februari och mars.
Men jag har mina rutiner så jag ska stå ut. Jobbar och tränar mycket, varvat med mycket vila och god mat.
Har du kommit igång med träningen efter helgerna, eller har du kört på som vanligt som jag?
 
Många kommer till mig och säger att jag är så duktig som tränar så mycket, tack för det, och undrar samtidigt hur jag lyckas.
Jag brukar säga att om man haft ett långt uppehåll, eller kanske aldrig tränat, så krävs det en inskolning på ca en månad. Ja, iväg och träna ca tre gånger i veckan i en månad, efter de så brukar de flesta kommit in i en skön träningsrutin. Tänk på att försöka tänka positivt också, ingen blir peppad av att mata hjärnan med negativa tankar, så som att tänka att det ska bli jobbigt, tråkigt mm. Tänk tvärtom, att det gör dig gott, du kommer att bli starkare och friskare. Låter det hurtigt, strunta i det, kör en månad så ska du se att det kommer att kännas bra.
 
För en tid sen visade jag Ikeas nya kollektion med träningsprylar för hemmaträning HÄR. För dig som inte har ett gym i närheten, eller tycker att det är dyra avgifter.
 
Något annat som kan vara peppande till träningen är lite nya, fina, funktionella och bekväma träningskläder. Här finns det verkligen massor att välja på. Hunkemöller är ett av företagen med träningskläder, med ett varierande sortiment som passar för både yogaklassen och högintensiv träning.
 
Ha en fin dag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Träning;

Kommentera inlägget här :