Carpe Diem Beds

Vidare till Carpe Diem Beds på Humlegårdsgatan, och mitt sista stopp för eftermiddagen/kvällen. För i år har jag valt att inte gå på några kvällsarrangemang/fester/mingel, mycket nöjd med det med tanke på att jag är nästan hemma här ifrån Humlegården.
 
På Carpe Diem Beds bjöds det på sängsnack, sängprovning, god mat, läskande drinkar och en avslappnad DJ, perfekt avrundning på kvällen för mig.
Ute efter en ny säng gå gärna dit och prova sängarna, som var härligt sköna! Har du kanske också en hund så kan du matcha sängen med hundkorgen nedanför sängen.
 
Det var allt för idag, om gårdagen, för mig är det nu dags för ett träningspass, ha en fin dag! 


Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Carpe Diem Beds, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, SDW2023;

Utställningen Skåp

Från Rowieco Home mot Rådmansgatan 15 och Angelika Knäpper Galleri.

Under Stockholm Design Week 2023 visas utställningen Skåp, där konstnären Marie-Louise Ekman gett form åt tre skåp med motiv i intarsia, i samarbete med Tre Sekel Möbelsnickeri. Utställningen visas på Angelika Knäpper i Stockholm mellan 9 februari och 11 mars 2023.

Konstnären Marie-Louise Ekman har tillsammans med Tre Sekel Möbelsnickeri skapat tre olika skåp med tre olika motiv. Skåpen heter Dam I, Dam II, Dam III och är bildmässigt utmejslade av formgivaren i intarsia-teknik, Klara Knutsson. Samarbetet mellan Marie-Louise Ekman, Klara Knutsson och Tre Sekel initierades av Anna Klara Löfholm som är design och marknadschef på Tre Sekel.

Mera kommer snart...
Taggar: Angelika Knäpper Galleri, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Klara Knutsson, Marie-Louise Ekman, SDW2023, Skåp, Tre Sekel Möbelsnickeri;

Rowieco Home, Himla och Vargen & Thor

Efter Genses visning på Kungsholmen sprang jag snabbt förbi hemma för att byta både kappa och skor. Ja för min tjockaste vinterkappa var för varm nu när det helt plötsligt blivit 6 plusgrader och allt springande mellan stadsdelar och visningar. För att inte tala om fötterna som börjar klaga, byte av skor är ju aldrig bra då.
Efter ett snabbt ombyte sprang jag ner till Birger Jarlsgatan och till Rowieco Home. Här visades Rowieco sina nya möbler tillsammans med Himla, som visade sina fina gardiner, kuddar, plädar mm, och Vargen & Thor som visade fina bestick och kokkärl mm.
 
Rowiecos nya maffiga soffor gillar jag, och ska absolut titta närmare på för mitt hem. Ja, jag är ute efter en ny soffa, och har så varit väldigt länge, svårt att bestämma mig :)
 
Himlas fina linnegardiner finns i dubbelbredd och kan anpassas till dina fönsters höjd, jag gillar  dubbel bredd på gardiner.
 
Vargen & Thor har fina bestick, kokkärl och köksdetaljer som är som små smycken, fint.
Mera kommer snart....
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Himla, Inredningsdesigner, Rowico Home, SDW2023, Vargen & Thor;