Dags att dansa in 2018

God fortsättning, hoppas du haft en skön och mysig jul. Jag har firat traditionsenligt med hela familjen, tomten och en massa mys.
Och nu är jag verkligen peppad inför nyårsafton och det nya året. Känner mig alltid lite förväntansfull den här tiden på året, förväntansfull inför det nya året. Vad kommer att hända, vad ska jag förändra, vad önskar jag mig av det nya året. Idag tänkte jag göra min plan inför nästa år. Ja, för varje år så skriver jag ner och gör lite planer inför det nya året, enda sättet att komma vidare tycker jag, annars rullar det liksom bara på, och det vill inte jag. Hur gör du, gör du också årsplaner? Om inte så kan jag varmt rekommendera det.
 
Vill du ha lite idéer till piff för nyårsafton så har du det här nedan.
 
Önskar dig ett härligt slut på 2017 och Ett Gott Nytt Lysande 2018! Stor kram!
Fuskpälsjacka, & Other Stories // Skål, Reflections Copenhagen // Örhängen, & Other Stories // Klänning, H&M // Champagneglas, Lee Broom // Ögonskugga, By Terry // Stövlett, Giuseppe Zanotti //
Taggar: Champagneglas, Nyårsafton, Nyårsklänning, Skål, Stövletter, Ögonskugga, Örhänge;

Godmorgon

Lite trött, lite sliten, så nu tar jag lite julledigt. 

Var rädda om varandra, önskar er alla en fridfull och fin jul.

Stor kram!

Den underbara bilden hittade jag hos les douceurs de Mina.
Taggar: Hund, Jul., Julledig, Kaffe, Trött;

Julbordet

Om jag säger julbordet så tänker kanske de flesta på maten som ska stå där, men så är inte fallet. För jag tänker på julbordets dukning. Ni vet, det där med att man äter med ögat lika mycket som med munnen.
Så sant säger jag och har dukat ett och samma bord, men ett för julfrukosten, ett annat för jullunchen och det tredje för julmiddagen.
Kanske att du hittar lite inspiration till en skön juldukning här, ha en fin tisdag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Dukat, Dukning, Frukost, Inredning., Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inspiration, Jul., Juldekoration, Lunch, Middag, Styling;