Har du kommit igång med träningen

Hej, har du det bra? Mitt i den tuffaste årsperioden, om du frågar mig som tycker att det är tufft januari, februari och mars.
Men jag har mina rutiner så jag ska stå ut. Jobbar och tränar mycket, varvat med mycket vila och god mat.
Har du kommit igång med träningen efter helgerna, eller har du kört på som vanligt som jag?
 
Många kommer till mig och säger att jag är så duktig som tränar så mycket, tack för det, och undrar samtidigt hur jag lyckas.
Jag brukar säga att om man haft ett långt uppehåll, eller kanske aldrig tränat, så krävs det en inskolning på ca en månad. Ja, iväg och träna ca tre gånger i veckan i en månad, efter de så brukar de flesta kommit in i en skön träningsrutin. Tänk på att försöka tänka positivt också, ingen blir peppad av att mata hjärnan med negativa tankar, så som att tänka att det ska bli jobbigt, tråkigt mm. Tänk tvärtom, att det gör dig gott, du kommer att bli starkare och friskare. Låter det hurtigt, strunta i det, kör en månad så ska du se att det kommer att kännas bra.
 
För en tid sen visade jag Ikeas nya kollektion med träningsprylar för hemmaträning HÄR. För dig som inte har ett gym i närheten, eller tycker att det är dyra avgifter.
 
Något annat som kan vara peppande till träningen är lite nya, fina, funktionella och bekväma träningskläder. Här finns det verkligen massor att välja på. Hunkemöller är ett av företagen med träningskläder, med ett varierande sortiment som passar för både yogaklassen och högintensiv träning.
 
Ha en fin dag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Träning;

Nytt från Sandberg Wallpaper

Hej, Sandberg Wallpaper kommer med en ny maffig kollektion.
Roligt att de svenska tapetleverantörerna nu också börjar på att ta ut svängarna. Tidigare har jag mest sett den här typen av kollektioner hos utländska leverantörer.
Kan väl bara betyda att flera svenskar så smått börjat på att lämnat den färglösa, mönsterlösa och lite intetsägande inredningen, tummen upp för det säger jag!
 
Sandberg Wallpaper tar ny internationell mark med den kommande kollektionen Chinoiserie Garden. Kollektionen flirtar med historiska asiatiska influenser, berättade på nytt på Sandberg Wallpapers eget skandinaviska vis. Tapeterna är skapade med stor omsorg och precision för att erbjuda en perfekt balans mellan det grandiosa och det luftiga lätta.  

Inspirationen finns att hitta i ett över 100 år gammalt broderat sidentyg från Kanton, Kina, som rest via Frankrike och många år senare hittat sin plats i Sandberg Wallpapers arkiv och hjärta.

Det fyra meter långa sidentyget broderat med försiktiga händer och ett konstnärligt öga i skimrande sidentråd, förtrollade designteamet på Sandberg Wallpaper som skapat alla mönster i kollektionen av olika utdrag från sidentyget.
 
Den storslagna kollektionen, med nytt exotiskt designuttryck, lanseras den 13 mars 2024.
 
Pris från 380 kronor / kvm.
 
Ha en skön dag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Tapeter;

Lite vår i snöstormen

Hej, i morse och förmiddags trotsade jag verkligen vädret, med ett möte och två pressvisningar. Så snöoväder med piskande snövindar varvat med vårnyheter, jag vet, lite udda blandning :)
 
De visningar jag var på var hos Sagaform och Byon, sen hos EKPR.
För att pigga upp dig i snöovädret tänkte jag visa lite bilder från förmiddagen.  Är det någon produkt du undrar över så hör av dig, så försöker jag lotsa dig rätt.
 
Ha det fint!
Helt äkta, vilken färg!!!
Sagaform tror att vi kommer att vill fira påsk ordentligt igen. Ja, varför inte.
Hos Byon färgbländas jag, så härligt! Speciellt så gillade jag den här halva färgglada tuppen
Duka fint till ostronen, eller annat smått och gott.
Ny fin kudde från Ceannis
Ny soffa, puff, fåtölj, bord från Rowico
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Nyhet 2024;