Rått unikt och alldeles underbart

Här kommer något riktigt tilltalande för mina ögon!

Det är en designer/arkitekt från Milano som drar mina ögon till sig,  Vincenzo De Cotiis. Skönt patinerat i både rått och unikt utförande kännetecknar hans verk.

Han designar möbler, Progetto Domestico, samtidigt som han inreder och driver inredningsprojekt för privata hem, restauranger, hotell och butiker.

I Toscana har han förvandlat den här före detta hangaren till ett underbart sommarhus.

Titta och inspireras!

Ha en fin måndag, kram!

 
Foton: Ambroize Tézenas/AD France
Taggar: #theshowmustgoon, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Inrednng, Inspiration, Italien, Toscana;

Veckans inspiration - Sköna gula toner

Påsken närmar sig och färgen gul känns genast väldigt aktuell . För vilken färg kan konkurera ut gult så här i påsktider.
Man kan tycka vad man vill om färgen gult, men att det är en riktigt "pigg och glad" färg tycker jag kanske att vi kan enas om, och att den faktiskt passar året om, eller hur?
 
Det där konstiga uttrycker - Gult är fult- har jag aldrig förstått mig på, nej, heja gult!
  
Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!
Matta, Moooi Carpets // Kudde, Chhatwal & Jonsson // Äggvärmare, Svenskt Tenn // Fat, Sthål // Taklampa, Svenskt Tenn // Vas, Svenskt Tenn // Kopp med fat, Royal Copenhagen // Kristallvas, Reflection Copenhagen
Taggar: #stayoptimistic, #theshowmustgoon, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fat, Gult, Inredning, Inspiration, Kopp med fat, Kudde, Matta, Påskgult, Taklampa, Vas, Äggvärmare;

Vakuum

Ja, min tillvaro känns som ett vakuum för tillfället, hur känns din?
Här sitter jag frisk och kry och kan bara se på eländet vi alla har hamnat i, hemskt!
 
Ja, för hur gärna jag än vill, och kan arbeta, så är det väldigt svårt just nu. Ja så känner nog de flesta. 
Men, The show must go on, och jag försöka hålla en så normal vardag som det bara går.
 
Själv så har jag nu också gjort allt som legat på hög. Ja, som enmansföretagare finns det alltid att göra, fixa skrivaren, rensa bland alla papper, fixa ekonomin, svara på och gå igen om alla mejl i mejlboxen som inte gåtts igenom, gå igenom alla leveransförfrågningar mm mm. Ja, för när jag har fullt upp är det svårt att hinna med allt det här. Men, som sagt nu är allt avbetat, en positiv sak!
 
Men, jobbmässig är det bara avvaktande, möten inställda och inga nya projekt på gång. Vilket är förståligt, men likväl förödande för en liten enmansföretagare.
 
Försöker också att hålla igång, på det sätt som går. Gymmet stängt, men går till Humlans utegym, och går lååånga promenader med kompisar, som sitter i samma vakuum. Promenader med tvättade händer och två meteravstånd så klart, viktigt!
Vill ju inte komma ur det här eländet som både en soffpotatis och kanske arbetslös. 
 
På promenaderna ser jag att det börjar på att knoppas där ute och våren är på gång, ytterligare en positiv sak, samlar på sådana nu! :)
Har också plockat in lite av våren här hemma, med hjälp av några fina kvistar med små musöron. En fin dekoration till hemmet som jag kan rekommendera.

Hur gör du? Funderar på inredningen? Jag kommer gärna över och tittar hos dig, för en förutsättningslös diskussion om kontorsmiljön, eller ditt hem.  

Att anlita mig som inredningsdesigner behöver inte alltid innebära att jag kommer och gör en total inredning, utan kan lika gärna innebära att jag kommer till dig och hör om dina önskningar och behov under en till några konsultationstimmar. Ger idéer och konkreta råd utifrån ett vant inredningsöga.

Jag ser gärna till det befintliga kontoret eller hemmet, och utgår ifrån det. För man behöver inte alltid köpa allt nytt, utan det räcker många gånger med att använda det man redan har och kanske bara addera en och annan ny sak, möblera om, målar/tapetserar, sätter upp textilier, för in växter, ser över belysningen osv.  

Inredningen är viktig för företagets resultat och för de anställdas prestation och arbetsglädje, det visar tydligt alla undersökningar. En arbetsplats som är trivsam ökar de anställdas kreativitet och arbetsglädje, lika väl som ett trivsamt hem gör oss harmoniska, glada och starka.  

Så tveka inte att höra av dig om du går med inredningstankar.  

Var rädda om varandra, stay optimistic!

dinarumstockholm.com

 
 
Taggar: #stayoptimistic, #theshowmustgoon, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Kvistar, Vår 2020, Vårsol, Vårtecken;