Nya bestick

Hej, hoppas helgen varit fin, och att måndagen nu blir minst lika fin!
 
Idag lite om bestick, för det kollar jag efter just nu. Och bestick för mig ska inte bara vara snygga att se på utan ligga rätt och skönt i handen när man äter. Just det här sista, att besticken är sköna att hålla i är det långt ifrån alla bestick som är. Så glöm inte att känna efter ordentligt när du köper bestick, är mitt råd till dig.
Jag har i alla fall sett ett par bestick som tilltalar mig utseende mässigt, men måste provhålla dem också. Men visst är de här fina i formen. Kanske att kniven är lite för mycket köttkniv, för mig som veg, men en och annan grönsak kan ju behöva skarpa knivare också. Kommer från Vargen & Thor. Har du några att rekommendera så shot!
 
Ha en fin måndag, kram!
 
 
Taggar: Bestick;

Mera nyheter

Hej, hoppas helgen varit bra.
I onsdags så visade jag en del nyheter från min rundvandring i onsdags, idag tänkte jag visa flera.
 
Hos Trengruppen PR såg jag det här:
 
Lampor från det japanska designföretaget 
som nu lanseras i norden. 
Ambientec är ett japanskt ljusdesignföretag som grundades 2009 av Yoshinori Kuno. Yoshinori Kunos bakgrund inom produktutveckling av utrustning för undervattensfotografering inspirerade honom att starta Ambientec för att, i samarbete med erkända formgivare, skapa en kollektion uppladdningsbara vattentäta lampor.
 
Här är lamporna Turn och Turn+ en kollektion uppladdningsbara, vattentäta och sladdlösa lampor med touchsensor för ljusreglering. Turn finns i tre utföranden: mässing, rostfritt stål och svart aluminium.
Ogeborgs nya handtuftade mattkollektion Tones Art Rug Collection är framtagen i nära samarbete med Toniton. Tillsammans presenterar de nu en mattkollektion för golv och vägg i design av den brittiska konstnären Mabel Dapling. 
Som sagt lika fina på golvet som på väggen.
Möbelstudion Ringvide, baserad på Gotland, har presenterat nyheten Sumi, unika satsbord som tillverkas med en traditionell japansk infärgningsteknik. 
De bruna Höganäskrusen känner väl så gott som alla till och igen. Nu kommer kruset i en uppdaterad form och färg.  Kruset har ett lock i ek och kommer i färgerna sand, vit och grafitgrå. 
Bricmate presenterar nu serien Jura Select som bänkskiva, finns sen tidigare för vägg och golv. Med hjälp av 3D.FIT–teknologin möjliggörs tillverkning av ytor med mycket naturtrogen textur. Serien är inspirerad av den klassiska Jurakalkstenen. Bänkskivan finns tillgänglig i färgerna Classic och Ivory. Tjocklek 12 mm (20 mm lanseras HT-22) pris ca 7 500 kronor/m².
Ja det här var lite av alla nyheter som jag såg hor Trendgruppen PR. 
Jag fortsätter mitt spanande på nyheter och återkommer inom kort.
Ha en härlig måndag, kram!  
 

Äntligen hunnit runt och tittat på lite nyheter

Idag har jag äntligen hunnit runt och titta på lite nyheter inför AW22.
Idag tänkte jag visa lite ifrån Presskontakten Tres PR, här kommer de.
 
Först så fick jag smaka på den godaste chokladen som jag ätit. En handgjord choklad som smälte i munnen, ja nu menar jag verkligen smälte i munnen. Efter den sköna upplevelsen kom sen smaken, så god! Den här handgjorda chokladen vill ni inte missa det vill jag lova! Du hittar den hos chokladflickan.
 
En massa söta taxar från rotordesign.se, går alltid hem hos mig.
Fina vaser, glas och koppar från popglas.se, potteryjo.co, finelittleday.com 
Fint för äggen, finelittleday.com
När jag var liten och plockade blåbär och lingon på landet så använde vi bärplockare. Idag såg jag en uppdaterad fin bärplockare från kockumsjernverk.se. Fin, eller hur!
Tittade också på fina färger från ny färgleverantören klinthome.se. Jag gillar också förpackningen, annorlunda och miljövänlig.
Det var en del från dagen, resten kommer framöver.
Ha en fin kväll! 
Taggar: Bärplockare, Coklad, Färg, Glas, Porslin, Vas;