Snart dags för utomhusliv

Hej hoppas allt är bra, precis lika bra som hos mig. Känner du liksom jag att livet vaknar upp lite extra nu när solen visar sig oftare och graderna håller sig kring 10+.
Visst finns det mycket elände just nu, men glöm inte att se de små ljusglimtar som också finns...som att våren och sommaren är på ingång, hur skönt är inte det? 
 
Har du börjat på att planera inredningen till terrassen eller trädgården så kommer här lite utemöbler ifrån Moooi. Snygga stolar till bordet och en skön lounge stol.
Tänk var den lilla knorren under armstöden gör för de här möblerna, jättemycket tycker jag!
Barani heter Mooois ny utomhuskollektion med stolar och bord.
 
Ha en härlig helg, kram!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Inredningdesigner, Inspiration, Nyhet 2021, Utomhus, Utomhusmöbler;

Upplyst

Jag såg att Nuura kommit med en ny lampkollektion som tilltalar mig.
Utgångspunkten för kollektionen är den klassiska ljuskronan och namnet är Rizatto-kollektionen, design av ljusdesignern Paolo Rizatto. 
 
Ha en fin måndag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Lampa, Nyhet 2021;

Hemmakontor

Nu är det många som arbetat hemifrån en längre tid och också fått känna på fördelar och kanske nackdelar.
En av nackdelarna som jag hör är att många fortfarande inte fått till en ordentlig och schyst arbetsplats. Utrymmet hemma är så klart ett problem många har, ja att det är svårt att hitta en bra placering av hemmakontoret. Men jag skulle vilja säga att det finns tusentals lösningar och jag är övertygad om att det finns en perfekt lösning även hos dig. Klarar du inte själv att lista ut en bra lösning hos dig, ta hjälp!
 
Jag såg den här snygga lilla kontorshörnan. Med snygga detaljer, ja detaljerna gör så mycket, de snygga detaljerna som knoppar och handtag kommer från Buster + Punch. En platsbyggd bokhyllsdel, bra arbetsstol, ett snyggt skrivbord och till sist bra belysning. Snyggt, eller hur! 
 
Ha en fin torsdag!
Design:  LA FOILE STUDIO 
Foto: PION FOTOGRAFIA
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hemmakontor, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration;