Svalkande och återfuktande för ögonen

Hej, ju äldre jag blir ju känsligare blir mina ögon. På vintern när det är kallt ute så rinner ögonen, jag vet, det beror konstigt nog på att ögonen är torra. Jag har provat de flesta droppar som finns, men det hjälper inte mycket. Jag vet också att det här är inget unikt problem för mig, nej, väldigt många får problem med torra ögon ju äldre man blir, bara att gilla läget tydligen.
Men, när ögonen känns irriterade och torra så är det skönt att lägga en svalkande och återfuktande hydrogelmask för ögonen.
 
En riktigt skön ögonmask är, NOBE Cooling Care De-Puffing Eye Patches, den både svalkar, återfuktar och minskar svullnad bra tycker jag.
De, innehåller innovativa Fazer Xylitol® och Soothing Cooler®, en kombination av fem extrakt som är bra för huden.
Världens första xylitol framtaget från högkvalitativt havreskal som utvinns ur sidoströmmar från det finska livsmedelsföretaget Fazers havreproduktion. Havrexylitol binder effektivt fukt i huden och har en svalkande och lugnande effekt. Det är även en prebiotisk ingrediens som stöder hudens naturliga mikrobiom för att stärka hudbarriären. Soothing Cooler® är en blandning av extrakt från aloe vera, kelp, jams, almrot och viol. Formulan har en övergripande svalkande, lugnande och djupt återfuktande effekt, samtidigt som den minskar svullnad och ger ett antioxidantiskt skydd. Komplexet har kliniskt bevisats reducera känslan av värme på huden och ger en långvarigt svalkande effekt.

De-Puffing Eye Patches är tillverkade av biologiskt nedbrytbar hydrogel som känns naturligt sval på huden. De är även doftfria, vilket gör dem lämpliga för det känsliga ögonområdet. Utöver detta innehåller de intensivt återfuktande hyaluronsyra i flera former, uppljusande niacinamid och blåbärsextrakt rikt på antioxidanter. En burk innehåller 30 par.
 
NOBE är ett nytt finskt varumärke som representerar modern naturlig kosmetika vars syfte är att föra in de unika och effektiva ingredienserna från nordisk natur i stadsbornas hudvård och livsstil, samtidigt som man säkerställer att naturen bevaras för framtida generationer. Ingredienserna som valts ut för NOBEs högkvalitativa, veganska produkter respekterar hudens naturliga balans och barriär, och syftar till holistisk hudhälsa. Läs mer om NOBE HÄR.
 
Ha en skön fredag och helg!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Nobe, Ögonmask;

Kommentera inlägget här :