Gubi presenterar Vanity mirror av GamFratesi

Hej, vad säger du om speglar. Jag tycker att en spegel som inredningsobjekt tjänar lika stort syfte som spegelns egentliga syften, ja att spegla sig i.  
 
Collection Vanity Mirror är speglar skapad av GamFratesi för varumärket Gubi. 
GamFratesi har skapat en familj av speglar som uppfyller roller som - reflekterande yta, inre förstärkare och distinkt estetiskt objekt.

Denna nya kollektion av väggmonterade speglar tar en nästan bortglömd spegeltypologi - den klassiska sminkspegeln på boudoir-toalettbordet - och återuppfinner den genialt för moderna interiörer.

Vanity förkroppsligar GamFratesis osvikliga förmåga att ge de högsta nivåerna av hantverk och teknisk precision till även de mest till synes enkla formerna. Med tre varianter – bestående av en, två eller tre spegelpaneler – erbjuder Vanity Mirror Collection en hög grad av mångsidighet och representerar en perfekt balans mellan funktion och dekorativ skönhet.

Kollektionen hämtar sin inspiration - och sitt namn - från fåfängabordsspeglarna från 1800-talet, som vanligtvis innehöll tre justerbara spegelpaneler anslutna med gångjärn, så att betraktaren kan beundra sig från flera perspektiv. I sin Vanity-design omtolkar GamFratesi ett av de viktigaste funktionella elementen i detta - gångjärnet - i ett modernt sammanhang och skapar därmed en modern design som bevarar en estetisk länk till det förflutna.

Ha en fin måndag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Gubi, Inredningsdesigner, Spegel;

Inspirationslunch och nyheter

Hej, igår satt jag ihop en presentation, men han även med en inspirationslunch hos EKPR tilsammans med några av deras kunder. Tittade på nyheter, träffade kollegor, och som sagt, träffade några av deras kunder som gör projekt inom hotell, restaurang, kontor, butikskoncept och andra offentliga miljöer.
Vi bjöds på en god lunch tillagad av kock från Olle & Kajsa, Saltsjö-Duvnäs.
För dig som ska renovera köket så kommer en av deras nya kunder, Ytopi, att snart öppna upp, något att hålla koll på.
Ytopi, ett köksföretag med bas i det virtuella mötet. Genom tjänsten kan kunden på ett modernt, enkelt och tids- och kostnadseffektivt sätt möta en erfaren köksarkitekt och designa sitt drömkök helt online.

Att ta vara på grundstommen i ett kök är inte bara mer miljövänligt, det är även mer kostnadseffektivt. Ytopi vill genom sina digitala tjänster guida och inspirera till att skapa ett drömkök, så att det passar fler plånböcker. Tjänsten är anpassad efter dagens behov för den moderna människan i rörelse. Utan att tumma på vare sig kvalitet eller design. 

Speciellt med Ytopi är att de kan måttanpassa dörrar, lådor mm för just dina stommar, oavsett tidigare leverantör.

Hållbarhetsaspekten är i fokus hos företaget. Förutom den tydliga affärsidén, där bevarandet av den befintliga köksstommen ligger som grund, är produkterna tillverkade i Sverige och stora delar av sortimentet görs i 100 % återvunnet material.

För att kvalitetssäkra processen monterar Ytopis montörer luckorna på plats i ditt hem. Hög kvalitet, exklusivt utförande, smidigt och modernt, från designidé till montering.

Ytopi lanserar konceptet på sin kommande hemsida Ytopi.se i november 2023 men finns att följa redan idag på https://www.instagram.com/ytopikitchen/.

Många färger och material att välja på, här är två.

Lycke är en av EKPRs kunder och de visade deras nya färgkarta.
Lycke färg är färgkedjan Happy Homes eget varumärke och lanserades våren 2020. Nu lanserar Lycke färg sin nya färgkarta för inomhusfärg. 16 populära och tidlösa kulörer som uppmanar till att arbeta med lekfulla kontraster, inte minst med företagets tolv nya tapeter.
 
Är du i målartagen så missa inte att titta på Lyckes sköna färger.
Golvabia är en annan kund hos EKPR, ett golvföretag med ett sortiment som innefattar trägolv, textilgolv och kakel & klinker, vilket gör att de har ett av marknadens bredaste sortiment. Alltså ett stort och brett sortiment, där till snabba leveranser.
Trägolven tillverkas i modern fabrik i småländska Anderstorp, här finns även huvudkontor och lager. Finns hos ca 500 återförsäljare runt om i Sverige. Många färger på mattor finns det och du väljer formatet till just ditt rum.
På hemvägen från EKPR i Vasastan gick jag genom Humlegården och såg den här lövhögen!.... och mer än hälften av löven sitter fortfarane kvar på träden!
Ha en fin torsdag! 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Färg, Golv, Inredningsdesigner, Kök, inspirationslunch;

Dubbelfunktion

Hej, 
Dubbelfunktion det gillar jag. Precis som det är på Northerns nya vas/fat/bricka Into Vase.

Into Vase från den norska designduon Morten & Jonas är en modern och multifunktionell hemaccessoar.

Känd för sin experimentella inställning till traditionell nordisk stil såväl som deras spännande användning av moderna färger, förvandlar detta smarta och slående mittpunkt sin användning beroende på dina vardagliga behov.

Formad av pressat stål, i fyra finishar och färger, Into kan användas både som en vas för dina blommor, eller när deras liv är över, helt enkelt vridas på sidan för att bli en bricka/fat för frukt, smycken mm.

Ha en fin tisdag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fat, Inredningsdesigner, Vas;