LuLuLun Over 45

Hej, jag har testat en för mig ny Sheet Mask, LuLuLun Over 45, Moist. En intensivt återfuktande och förstärkande japansk arkmask för mogen hud. En arkmask av hög kvalitet som är förpackade i ett återförslutningsbart flerpack med 7 masker. 

Användning:
Tack vare den unika 3-lagersstrukturen främjar absorptionen av aktiva ingredienser. Perfekt för en 7-dagars eller 14-dagars kur, som jag använt arkmaskerna till. Varannan kväll under 14-dagar la jag en mask.
Applicerade Sheetmasken på rengjort ansikte och låt den verka i 5-10 minuter, perfekt tid för mig som sällan har tid att ligga längre tid utan att bli lite stressad. När 5-10 minuter gått och masken åkte av masserade jag in det återstående serumet på ansiktets och halsens hud. Skölj inte ansiktet. 
 
Passformen är helt okej för mitt ansikte och det är generöst med serum i påsen. Dessutom ligger maskerna i en smart förpackning, med alla sju maskerna hopvikta i samma förpackning, sparar på emballage!  
 
Masken känns riktigt skön och framförallt svalkande, den ger fin glow och mycket fukt, jag tycker huden känns ordentligt återfuktande efter min 14-dagars kur.
 
Ha en fin torsdag!
 

Taggar: Annette Eriksson, Ansiktsmask, Dina Rum Stockholm, Sheetmask;

Kommentera inlägget här :