5 i topp till sovrummet

 
Dags att fräscha till sovrummet? Varför inte välja en turkos eller grårgön ton. Snygga färgtoner tycker jag. Passar lika fint till den ljusa sommarsäsongen som till den mörkare vintersäsongen, allt hänger bara på vad du applicerar till det turkosa/gröngrå. På sommaren något lätt och luftigt, t ex en flortunn gardin, och på vintern något varmare och mysigare, t ex en brun vacker pläd i fuskskinn slängd på sängen, lyxigt, elegant och varmt, enkelt eller hur.  Här är 5 i topp till ett turkost sovrum. Vävd matta Trippel i 100% ull och fin turkos rand, finns i flera färger, Kasthall. Snyggt svängd sänggavel med namnet Finn, finns i flera färger och storlekar från Botón. Prydnadskudde Paisley, 50×50 centimeter,  Classic Collection. Påslakanset Green Printed Sateen Duvet, Lexington. Lilla taklampan LP, passar utmärkt som sänglampa hängandes över nattduksbordet, i mässing från House Doctor.
Taggar: Annette Eriksson, Belysning, Botón, Classic Collection, Dina Rum Stockholm, Inredning., Inredningsdesigner, Kasthall, Lexington, Påslakan, Sovrum, Sänggavel;

Uteplats

Helgen som definitivt startade tankarna på uteplatsen har precis passerat. Ja, för hur härligt var inte vädret i helgen! Jag vet inte hur dina drömmar för uteplatsen ser ut, men mina har i år i alla fall en fransk touch över sig, gärna med snygga järnmöbler och med en och annan snygg rand i det textila. Ungefär som på de här bilderna från HÄR. Ha en härlig måndag!
 
Taggar: Dina Rum Stockholm, Fransk touch, Inredning., Inredningsdesigner, Inspiration, Terrass, Utemöbler, Uteplats;

Längtan efter en solig terrass

Så här års brukar jag alltid längta efter en högt belägen och solig terrass, med fin utsikt, så även i år. Några terrasser som jag har extra koll på sen en tid är Oscar Properties 79 & Park som just nu byggs ute på Gärdet. Enligt skisserna så ser huset riktigt spännande ut, en terrasserad byggnad med mycket växtlighet. Totalt kommer det att finnas 168 lägenheter, 1-6 rum och kök, samtliga med balkong och/eller terrass. Jag tycke som sagt att huset ser spännande ut och en våning högst upp med en terrass, med nivåskillnad ger extra plus, och utsikt över Gärdet tror jag att jag skulle trivas i. Kommer nog inte att bo där själv, men ser fram emot att se det färdiga resultatet, och så kan jag ju alltid hoppas på ett inredningsuppdrag i huset.
 
Ha en underbar helg kära du, kram!
 
 
Taggar: Dina Rum Stockholm, Inredning., Inspiration, Inspiration., Nybygge, OscarProperties, Terrass;