Även en TV går att göra snyggare

Det där med TV apparater är en tråkig historia tycker jag. Ja i alla fall om man ser till utseendet och vad den i många fall gör med inredningen, förfular säger jag. För hur många gånger har inte jag fått lov att anpassa rum efter stora schabrak till TV apparater i mina inredningsuppdrag. I den utsträckning det går så bygger jag gärna in TVn i platsbyggda bokhyllor eller andra snygga vägglösningar, men inte alltid genomförbart av olika anledningar. Så varje gång jag ser försök till snyggare design eller smarta lösningar på att gömma Tvn blir jag glad. Som Bild 9 för Loewe designad av Bodo Sperlein, snygg! Läs mer om den HÄR. Så var det helg igen, och extra lång sådan, härligt!, önskar dig en fin vårhelg! Kram.
 
 
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning., Inredningsdesigner, Inspiration, TV;

På stadiga ben

Såg det här bordet, och blev lite betuttad i det. Fick mig också att tänka på Mario Bellinis coola bord il Colonnato. Nå väl riktigt fint är bordet Canopy Table, och il Colonnato, i alla fall. Du kan läsa mera om det HÄR. Ha en underbar solig torsdag!
 
Taggar: Annette Eriksson, Bord., Canopy Table, Dina Rum Stockholm, Inredning., Inredningsdesigner, Inspiration, Trä;

5 i topp till glammigt rum

Glamoröst internationellt lyxigt och elegant, det är jag svag för vad det gäller inredning. Så idag visar jag fem toppfina produkter i glassiga ljusa toner. Den hängande lite lampan kan lysa upp vilket hörn som helst, heter Ball light av Michael Anastassiades. Lyxig och superfin, fåtöljen Essex från Brabbu. Hur snyggt som helst är Platner coffee table gold, från Artilleriet. Den lilla puffen, Velvet Stool, blir en elegant extra sittplats från Artilleriet. Mattan i botten, Solid Dusty Pink, kommer ifrån Layred.  
Taggar: Annette Eriksson, Belysning, Bord., Dina Rum Stockholm, Fåtölj., Glammigt, Inedningsdetalj, Inredning., Inredningsdesigner, Inspiration, Matta, puff;