Nyrenoverat på Grand Hôtel Stockholm

Igår eftermiddag var jag bjuden till Grand Hôtel här i Stockholm för att titta på deras 19 nyrenoverade rum och sviter på våning tre. En renovering som går vidare och i maj invigs ytterligare 10 rum. Grand Hôtell fortsätter alltså sitt förnyelsearbete med målet att positionera sig som ett av Europas främsta femstjärniga hotell.
Färgskalan i rummen och sviterna varierade fint, jag gillade verkligen de ljusa dova färgskalen som fanns i vissa rum och sviter, snyggt och behagligt! Den vackra Bernadottesviten har också blivit renoverad i empirestil med moderna accenter och vacker utsikt mot slottet. Ett riktigt klassiskt hotell och med riktigt klassiskt förstaklasshotellinredning. Vackert och elegant, även om jag är betydligt svagare för Boutique hotel och deras stil och inredning.
 
Efter rundvandringen bjöds det på en fantastisk afternoon tea två trappor ner, mums!

Här får ni en liten rundvandring bland rummen, sviterna, vackra detaljer och de vackra blommorna med hjälp av mina bilder.
 
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hotell, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningsfärg, Inspiration, Klassiskt, Nyrenoverat, Pressvisning;