Skandinaviskt

Jag trillade på några bilder från ett finskt hem, väldigt skandinaviskt med ändå med sköna detaljer som gör hemmet vackert, mjukt och ombonat. Ja ni vet, jag är lite mera för den internationella lyxiga stilen, men som sagt, det här skandinaviska tilltalade mig ändå. Roligt också att det fans så många detaljer som jag gillar och skrivit om tidigare. Så som annorlunda träpaneler på väggarna, HÄR, just de här var ju urfina, Ikeas nya skåp Stockholm 2017 i ask/rotting, HÄR, AYTMs lilla spegelbord Speculum, HÄR, The Botanic Shell från Adea, HÄR, Tingests snygga träningsredskap, HÄR. Det ska bli busväder i helgen här hemma, men jag hoppas att du får en skön och härlig helg ändå, kram!
Via HÄR, Inrednngsdesigner Kirsi ValantiStyling Susanna Vento, Foto Riika Kantinkoski

Har lampan hamnat på sniskan

Nej, lampan har inte hamnat på sniskan eller på snedden. För vem har sagt att lampan måste sitta mitt över bordet, ja, vem? Den här lampan gör den här matplatsen betydligt mera spännande, just genom sin sidoplacering tycker jag. Den coola tavlan kommer också mer till sin rätt, och framförallt, den syns mycket bättre från alla håll. En annan snygg detalj är de upphängda gardinerna utefter väggen, som ramar in tavlan mycket fint och ger platsen en elegant ombonad känsla. Så tänk snett, tänk vint, tänk rätt! Trevlig torsdag kära du!
Bilder från HÄR
Taggar: Gardiner, Inspiration., Matplats;

Ikeas augustinyheter

Ikea spottar ur sig en massa nyheter som vanligt, och augusti är inget undantag. Eftersom det var ett bra tag sen som jag visade nyheter från Ikea så tänkte jag nu visa en del av just deras augustinyheter, håll till godo! Och ha en riktigt fin onsdagseftermiddag!
 

Matta, Nödebo. Bordslampa, Fado. Tvättställsblandare, Hamnskär. Golv- och bordslampa Majorna. Ram, Myrheden. Bricka, Pristella. Klocka, Klocka, Snofsa. Timglas, Tillsyn. Bestick, Tillagade. Bänkskiva, Pinnarp och läderhandtag Östernäs.

Foto: Ikea

Taggar: Badrum, Kök., Matta;