Som ett utropstecken

Hej, jag tillhör inte personen som strösslar färg i hela mitt hem. Ja, jag menar att jag inte har så starka och många färger hemma. Jag gillar mera en lugn och mjuk färgskala där hemma. 
Men, jag säger absolut inte nej till några utropstecken, som just nu i vardagsrummet då några orangea detaljer får ta plats. Orange är förövrigt en favoritfärg för mig.
Och häromdagen målade jag benen på en fåtölj orangea. En enkel sak att förändra i det lilla, och tröttnar jag på det orangea så kan jag enkelt måla om benen igen.
Och just nu är jag också ute efter en golvlampa i grönt eller kanske rosa, till matsalen. Jag vet ungefär hur den ska se ut, typ bara en smal hög pinne till lampfot med kanske en klotrund vit skärm. Jag har inte hittat lampan ännu. Men härom veckan såg jag en som modellmässigt stämde bra, men färgen var fel, den var klarblå. Jag letar vidare.
 
Om jag skulle vara ute efter en pall, fotpall eller sidobord så skulle jag nog slå till på Massproductions pall Harry, som nu kommit i en lysande härlig röd finish.
Harry som hämtar sin estetik från traditionella japanska snickerimetoder och karaktäristiska Torii-portar. Pallen i laminerad ek består av två delar som hålls ihop med massiva träkilar i ek.
 
Produktinformation Harry 
Design av Chris Martin
Finish: Red Lacquered Oak
Mått: 630 x 320 x 475 mm
Pris: 5 980 kronor
 
Ha en fin dag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Massproductions;

Kommentera inlägget här :