Kasthall lanserar sin nya VICHY-kollektion

Hej, under dagen har jag sprungit runt på en hel del visningar, och har några kvar. 
En som jag vill visa lite bilder ifrån är Kasthall och deras lansering av sin nya VICHYkollektion. Inte bara en klassisk matta utan också så coola uppsydda kläder av Amanda Borgfors Mészaros, ja, inte illa eller hur, kolla in mina bilder här nedan. Modell bilderna är fotade av Peter Gehrke.
 
Mattorna VICHY, är en modern tolkning av det klassiska VICHYmönstret, även känt som Gingham. Kollektionen är en charmig blandning av traditionell estetik och nutida design. Den är en fin kombination av elegans och djärvhet som utmanar det klassiska, rutiga mönstrets vedertagna utseende.
Kollektionens färgpalett är harmonisk och skapar balans, samtidigt som den lägger till en stark färgklick och en personlig prägel. Tack vare nya färgkombinationer, alltifrån neutrala toner till djärvare och mer uttrycksfulla nyanser, har det välkända mönstret fått en modern twist. Har du önskemål om en speciell färgkombination så går även det att ordna.
 
VICHY är tillverkad av högkvalitativ ull och har en betydande mängd garn. Resultatet är blir en tät väv, vilket gör varje matta både hållbar och skön att gå på.
Lena Jiseborn, designchef på Kasthall, delar sina insikter om designprocessen: ”VICHYkollektionen omgestaltar rutmönstret som så länge har varit ett givet motiv i mode och inredningsdesign. Vi har blandat historia, charm och en touch av 1950-talets energiska inflytande för att skapa en kollektion som står som ett obestridligt uttryck för den autentiska Kasthallandan.”
 
Med åtta distinkta färgalternativ uttrycker den vävda VICHY-kollektionen i sin rena ull både lekfullhet och raffinemang och erbjuder en samtida men nostalgisk omfamning. Lena Jiseborn förklarar att kollektionens skönhet ligger i dess enkelhet – rutorna, historien och elegansen förenas på ett nytt och färgstarkt sätt.

FAKTA OM VICHY:
Design: Kasthall Design Studio
Produkttyp: vävd matta i ren ull
Föreslagna storlekar: 85x240 cm, 135x200 cm, 165x240 cm, 195x300 cm, 240x350 cm, 290x400 cm, 340x450 cm
Specialtillverkade storlekar: välj bredd mellan 70 cm och 600 cm i valfri längd.
 
Ha det fint!
 
 

 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Kasthall, Mattor;

Kommentera inlägget här :