K-beauty - Triple Collagen från Tonymoly

Hej, idag lite om en kräm som jag testat på sistone. Triple Collagen från Tonymoly.
Tonymoly är baserat i Sydkorea och är en helkoreansk pionjär inom kosmetika med högkvalitativa produkter. Hudvårdsprodukter med rikt av vårdande och närande växt- och fruktextrakt.  
 
Den så kallade K-beauty har funnits ett tag, men verkar bara bli trendigare och trendigare. Ja, den koreansk hudvård tar över mer och mer. Det koreanska hudvårdsfenomenet uppstod i Sydkorea och är unikt eftersom deras hudvårdsrutiner ofta innehåller många flera steg samt ingredienser än vad så är vanliga här i Norden. 
Jag tycker att det är spännande och nu har jag alltså testat Triple Collagen från Tonymoly.
Som är en återfuktande creme som förbättrar hudens elasticitet. Framtagen med Triple Collagen Complex och hyaluronsyra som samverkar för att strama upp, fylla ut och återfukta huden på djupet. Antioxidantrik glutation och vitamin C ljusar upp huden för en ungdomlig lyster. En fjäderlätt och len gelkrämkonsistens som gör huden len och fyllig.

Triple Collagen Complex: innehåller 3 typer av kollagen som är det främsta strukturella proteinet i hudvävnad. Förbättrar hudens elasticitet.
Hyaluronsyrakomplex: innehåller 7 typer av hyaluronsyra som drar åt sig fukt i flera hudlager.
Glutation och vitamin C: ljusar upp och jämnar ut hudtonen samtidigt som de ökar hudens elasticitet och cellförnyelse.
 
Cremen är superskön, mjuk, len och, ja, verkligen fjäderlätt. Huden känns återfuktad, frisk och glad efter användningen. Det där med elasticiteten märker jag inte något av direkt, men får nog införskaffa en burk till för att se om jag märker något efter en längre tid. Men jag är nöjd med resultatet jag fått en riktigt mjuk och återfuktad hud.
 
Ha en fin fredag och helg!
Taggar: Annette Eriksson, Collagen, Dina Rum Stockholm, K-beauty, Skönhet;

Kommentera inlägget här :