Åhléns Jul 2020, och imorgon startar mina Inredningspuffar!

Idag var jag förbi Presskontakterna och fick en genomgång av Åhléns Jul.
 
En jul där Åhléns blickar framåt men sneglar också kärleksfullt bakåt mot vår barndoms jular och mot de nordiska sagornas jular.
För i den otrygga tiden som vi befinner oss i nu så känns advent och jultiden med hemmet och samvaron med våra nära och kära viktigare än någonsin.
De hyllar därför hantverket i sin julkollektion, med klassiska material som glas, keramik, matt metall, ull, lin, halm, trä och papper.
Tiden på senhösten fram till jul har Åhléns döpt till "Novent". Ja, för visst är det många av oss som lite mysigt börjar på att dekorera med ljus, börjar med hemmapyssel, bak, planering av lökväxter och annat jul-grönt redan i november. För att sen till första advent dra igång den stora julväxeln.
 
På tal om att dra igång något, så kommer jag att dra igång mina Inredningspuffar imorgon. Som jag berättade för ett par veckor sen, HÄR, så tänker jag starta med en kurs, eller som jag kallar det Inredningspuffar. Här kommer jag att gå igenom hur, varför och vad som kan vara bra att tänka på när du ska dra igång med inredningen där hemma. Saker som kan vara bra att tänka på när inredningen ska bli bra, snygg och funktionell helt enkelt. Jag kommer att gå igenom allt från början, med hur du ska tänka till praktiska råd för alltifrån belysning till möblering.
 
Ja imorgon startar jag med Inredningspuffarna, så häng med från början, för det kommer att bli mycket, och matnyttigt för din inredning!
 
Men först lite från vad jag såg idag, och ha en fortsatt fin torsdag!
 
 
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningspuffar, Inspiration, Jul 2020, Juldekoration;

Kommentera inlägget här :