Veckorapport - Mattor, vilda blommor och ett och annat

Håll i hatten för nu har en vecka till bara rusat iväg. Soligt varmt, skönt och snart midsommar knappt att jag hinner njuta av härligheten.
 
Veckan har bestått i att avsluta en del saker innan allt eller det mesta klappar igen och vi går in i sommarlunken, även om den långsamma lunken kom redan i mars i år. Men semesterlunken är helt klart på gång.
 
Plockat vilda blommor och pyntat med hemma. Det är konstigt det där med att plocka blommor, det verkar jag aldrig tröttna på. Faktiskt en favoritsysselsättning ända sen jag bara var en meter hög. Jag ratar heller inte blommor som en del anser vara ogräs, fina ju! En nackdel dock med de vilda blommorna är att de inte håller så länge, men är fina så länge det varar.
Såg också en inspirerande bok på Oscar & Clothilde i veckan, just om att inreda med vilda blommor.
På Oscar & Clothilde såg jag också ett snyggt barskåp, om du är ute efter ett sånt. Vaser och skålar med citorner och i citrongult.
I veckan har jag också varit förbi Layered för att titta på deras samarbete med Aida Cheregosha, Åsa Jungnelius, och Emilia Ilke, som går under namnet Breaking Boundaries.
Sköna färger och sköna mönster.
Så har sommaren kommit till stan och då missar inte jag att möta upp vänner för en middag eller AW på stan. 
Önskar dig en härligt fin fredag och helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :