Då var det dags igen

Dagar blev till veckor och veckor blev till månad, jag pratar alltså om min frånvaro här på bloggen. Men nu sjutton är det dags att försöka få fart på ruljansen igen.
 
Hoppas ni haft en fin sommar så här långt, min har varit lugn, skön, eftertänksam och ganska lat. Men som sagt, nu ska jag försöka få fart på mig, bloggen och företaget igen. Att få fart på mig är väl det lättaste, företaget verkar ju fortfarande stå och gasa i en uppförsbacke. Så ligger ni i startgroparna för en uppfräschning/renovering av hemmet eller företaget och behöver hjälp, tveka inte att höra av er...alla försiktighetsåtgärder kommer att hållas.
 
Så här i början av en säsong så brukar jag ju också passa på att fråga er vad ni vill att jag ska skriva mera om, det gör jag även nu. Vill ni har mer av något, mindre av något annat, ja, kom med önskemål vetja. 
 
Själv så klurar jag på om jag ska börja med en liten inredningskurs, nej, skola/kurs låter pretentiöst, jag kallar det inredningspuffar istället. Ja det handlar om olika saker som kan vara bra att tänka på när inredningen ska bli bra, snygg och funktionell helt enkelt. Låter det bra, jag hoppas i alla fall att ni kommer att gilla det. Jag startar någon gång i mitten av september.
 
Ha en fortsatt fin måndag!
 
Taggar: AW20, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina, Inredare, Inredningdesigner, Inspiration;

Kommentera inlägget här :