Veckorapport - från det ena till det andra

Den här soliga men blåsiga och kalla vårveckan då jag mest gått och längtat efter värmen har jag gjort en del trevligheter. 
Ja, förutom att jag avslutat ett inredningsuppdrag som jag, och kunden, var riktigt nöjd med så har jag träffat några gamla vänner, som jag inte träffat på en massa år, så kul. 
 
Jag har också varit på en höstlunch! och visning av Rustas kommande höstprodukter. En hel kollektion med temat natur, 33 stycken nya Non Woventapeter i många fina mönster till det bra priset 299 kronor/rullen och fint till bordsdukningen.
Även om det har vart sjutton så kallt utomhus så är det hur vackert som helst bara jag går ut från min port. Naturen kämpar på så vackert.
Jag sprang förbi Oscar & Clothilde i veckan och såg den här citronbonanzan, kan man bli annat än glad!
Igår var jag på premiärvisningen av Humlegårdens nya ölbar/glassbar/restaurang Omnipollos Flora, ligger uppe vid Floras kulle. Här gör man sin egna öl, i alla möjliga former. En ser ut som sorbet, nytt för mig, men så är jag ingen ölkännare heller, kanske känt bland de som kan mer om ämnet. Det serveras en massa goda rätter, både vego, fisk och kött, de flesta runt 150-200 kronor och så smarrig glass. Perfekt lunchställe för mig som bor alldeles i närheten, ja när det blivit lite varmare och dags att sitta ut så klart, för man sitter ute här.
Är ute efter ett par coola detaljer till ett uppdrag så jag tittade också in på Dusty Deco i veckan. Såg ett härligt bord och en massa sköna coola detaljer av lera/porslin/keramik.
Ehh, trodde väl aldrig att jag skulle tycka att en sån där stor porslinsleopard med guldhalsband från typ 80-90-talet skulle passera hos mig som cool!... men i rätt miljö så kanske den inte bli så tokig, häpp!
I morse var jag iväg på en pressfrukost där Skultuna presenterade vårens nya produkter Nurture av Ilse Crawford, Kvänum berättade om våningens kök, Petite France serverade frukosten. Skönt frukostmingel i en inspirerande skön miljö som bestod av en våning, se våningen HÄR, som Wrede Fastighetsmäkleri saluför just nu, med visning på söndag.
Skön start på en fredagsmorgon alltså.
Nu några timmars jobb innan det är dags för en skön och lat helg.
 
Önskar dig en trevlig fredag och en riktigt skön helg.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bar, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningsprojekt, Inspiration, Invigning, Kök, Pressfrukost, Pressvisning, Restaurang, Vår, Vårtecken;

Kommentera inlägget här :