Få bort all makeup

Hej, det där med att få bort all makeup när det är dags att gå och lägga sig tycker jag är superviktigt, det har jag alltid tyckt. Så rengöringen av ansiktet är en självklarhet för mig. 
Jag har också alltid tyckt bäst om foam eller mousse som löddrar skönt. Givetvis så vill jag heller inte ha några kemiska tillsatser och det ska vara en mjuk och skonsam rengöring. 
Jag som sällan är något märke trogen, utan testar nyheter och alla möjliga märken, bara de är bra produkter i rengöringen.
Just nu använder jag en riktigt bra och prisvärd mousse, IDUN Minerals Cleansing Face & Eye Mousse, som jag tycker är riktigt bra och kan rekommendera.
 
Det är en skonsam ansiktsrengöring i form av mjuk och återfuktande rengöringsmousse. Tar skonsamt bort makeup och orenheter, inklusive vattenfast smink. Lätt formula som förvandlas till ett mjukt skum och ger en behaglig känsla. Innehåller hudens egna fuktbindare som glycerin, PCA och mineraler som verkar fuktbevarande. Tillsammans med AHA-syra från äpple ger formulan en skön känsla och bevarar hudens egna pH-balans. Kombinerat med antioxidanten vitamin E som hjälper till att skydda mot yttre påverkan. Dermatologiskt testad. Passar alla hud typer, även känslig hy. Oparfymerad. Vegansk.  
 
Ha en riktigt fin sommardag!
 
Taggar: Annette Eriksson, Cleansing Face & Eye, Dina Rum Stockholm;

Kommentera inlägget här :