Träning

Hej,
Är du en hemmatränare, gymtränare, eller kanske att du inte tränar alls för att du saknar bra träningsprodukter!? Då är det här kanske något för dig!
 
Jag är en gymtränare. Jag skriver också in mina träningspass i agendan, 3 gånger i veckan, ibland 4. Har så gott som alltid tränat så för mig är det ett måste helt enkelt. Genom åren har träningen varierat alltifrån gymträning till taekwondo, till nu när jag bara går på klasser som Crosstraining, Tabata, HEAT, Bootylicious, Bodypump mm.
Men jag vet att det finns många som har väldigt många ursäkter till varför man inte tränar, men allt är upp till var och en, så jag tänker inte hålla något tal om alla fördelar med träning, utan tänkte bara visa Ikeas nya kollektion Dajlien. En kollektion för hemmaträning.
 
Dajlien, en kollektion för hemmaträning alltså, med 19 olika produkter som stödjer rörelse i vardagen och gör det möjligt för människor att skapa hälsosamma vanor i hemmet. Dajlien är en tillfällig kollektion i begränsad upplaga som lanseras 5 januari 2024.
 
Det finns både utmaningar och frustrationer med att träna hemma. Det var utgångspunkten när Ikea ville utforska hur det går att möjliggöra bättre och mer tillgängliga träningspass i hemmet. Resultatet är kollektionen Dajlien, som tagits fram med övertygelsen att det går att förenkla för människor att träna var de vill och se till att fysisk aktivitet är inom räckhåll för alla – varje dag. Detta återspeglas också i kollektionens namn: Dajlien betyder "dagligen" på småländska. 

Kollektionen bygger på lärdomar från hembesök i New York, Chicago, London och Shanghai där Ikea har tagit del av människors erfarenheter av träning i hemmet. Resultaten belyser de vanligaste utmaningarna för att träna: motivation, begränsat utrymme, begränsat med tid och det obehag som många känner för att träna på ett gym.
Samtidigt upplevs träningsprodukter som skrymmande och kan krocka med heminredningen. Produkterna i Dajlienkollektionen är anpassningsbara och kan möjliggöra för människor att övervinna sina utmaningar för att träna och på så sätt hålla sig aktiva.
 
Den lika robusta som mångsidiga Dajlien bänk med förvaring är inspirerad av gammaldags gymutrustning och står i kollektionens centrum för multifunktionell design. Bänken har en halkfri matta och inbjuder till olika kroppsviktsövningar, samtidigt som den fungerar som förvaring för dina redskap eller som ett praktiskt sofbord i hemmet. 

Dajlien har även produkter för återhämtning och stresshantering, bland annat en luftrenare, yogaband, knäskydd, en massageboll och en bärbar Bluetooth-högtalare, allt i mjuka och lugnande nyanser. Kollektionen innehåller också tofor och två olika ponchos, som kan användas vid avkoppling efter träningen.
 
Ha en fin måndag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hemmaträning, Inredningsdesigner, Träning;

Kommentera inlägget här :