Imagine Van Gogh på Artipelag

Hej, har du semester och sköna lediga dagar eller jobbar du fortfarande, som jag. Jag jobbar till och med till mitten av nästa vecka, men sen så blir det lata dagar för mig, så skönt!
 
Men även om jag jobbar ett tag till så är det inte riktigt samma tempo som annars och jag har tid att tacka ja till en och annan trevlig inbjudan.
Som i går då jag var inbjuden till en förhandsvisning/pressvisning av Imagine Van Gogh på Artipelag.
 
Förutom att Artipelag är ett fantastiskt ställe så var också utställningen fantastisk. 
Van Goghs berömda verk projiceras på väggar, golv och skärmar, där man kliver rakt in i världskända motiv som Stjärnenatt, Solrosor och Irisar. En härlig upplevelse som förhöjs av lokalens rymd och till klassisk musik av kompositörer som Mozart, Bach och Satie.
Upplevelsen är den allra första immersiva konstföreställning som gjorts om konstnären och har sedan starten 2008 visats världen över, från Singapore till Paris, Buenos Aires till Boston.
 
Imagine Van Gogh visas i Artipelags Artbox hela sommaren och hösten, från 29 juni till och med 13 oktober.
Missa inte!
 
Ha en härlig dag!
Taggar: Annette Eriksson, Artipelag, Dina Rum Stockholm, Utställning;

Få bort all makeup

Hej, det där med att få bort all makeup när det är dags att gå och lägga sig tycker jag är superviktigt, det har jag alltid tyckt. Så rengöringen av ansiktet är en självklarhet för mig. 
Jag har också alltid tyckt bäst om foam eller mousse som löddrar skönt. Givetvis så vill jag heller inte ha några kemiska tillsatser och det ska vara en mjuk och skonsam rengöring. 
Jag som sällan är något märke trogen, utan testar nyheter och alla möjliga märken, bara de är bra produkter i rengöringen.
Just nu använder jag en riktigt bra och prisvärd mousse, IDUN Minerals Cleansing Face & Eye Mousse, som jag tycker är riktigt bra och kan rekommendera.
 
Det är en skonsam ansiktsrengöring i form av mjuk och återfuktande rengöringsmousse. Tar skonsamt bort makeup och orenheter, inklusive vattenfast smink. Lätt formula som förvandlas till ett mjukt skum och ger en behaglig känsla. Innehåller hudens egna fuktbindare som glycerin, PCA och mineraler som verkar fuktbevarande. Tillsammans med AHA-syra från äpple ger formulan en skön känsla och bevarar hudens egna pH-balans. Kombinerat med antioxidanten vitamin E som hjälper till att skydda mot yttre påverkan. Dermatologiskt testad. Passar alla hud typer, även känslig hy. Oparfymerad. Vegansk.  
 
Ha en riktigt fin sommardag!
 
Taggar: Annette Eriksson, Cleansing Face & Eye, Dina Rum Stockholm;

Tom Dixons MELT serie expanderar

Hej, lampor är alltid kul tycker jag! 

Och såg att Tom Dixons lampserie MELT, som påminner om smält glas och sprider både en intensiv och originell ljusintensitet, expanderat. Nu har varumärket introducerat en ljuskrona i miniatyrformat, men även gett MELT-serien en säsongsanpassad makeover.

MELT lamporna är designade i samarbete med FRONT, ett svenskt designkollektiv, och är resultatet av en passion för att skapa unika lampor. Och unika är det: när de är påslagna skapar de en hypnotisk effekt av smält glas och när de är avslagna har de en fascinerande spegeleffekt. 

Nu har alltså MELT-serien utökats med en ny design: en ljuskrona i miniatyrformat. Varumärket har insett att inte alla kan installera en massiv ljuskrona i sitt hem och har därför anpassat sin design till att passa bättre in i det moderna hemmet. Och med det lanserades en ny, modern, kompakt ljuskrona i mini-format.

"MELT är en klassiker och finns i en mängd olika metalliska finishar. Vi kände att det var dags att erbjuda den i en ljusare version så hela kollektionen finns nu i opalglas och har en mycket speciell transparens. Denna finish passar lika bra till pendellampor, ljuskronor, ytbelysning, golvlampor och bordslampor", förklarar Tom Dixon.

Dessa nya produkter kommer att finnas tillgängliga, både online på Tomdixon  och i alla Tom Dixon-butiker världen över.

Ha en fin dag och riktigt härlig midsommar!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner;