Träd i blom - Svenskt Tenn

Hej, i går morse var jag förbi Svenskt Tenn för att titta på deras sommarutställning idag, hundraårets sommarutställning, de fyller ju 100 år i år.
 
Svenskt Tenn inviger hundraårets sommarutställning Träd i blom med flera stora nyheter i sortimentet. Utställningen har fått sitt namn efter Josef Franks mönster Träd i blom, formgivet för Svenskt Tenn 1935 - 1940, som nu sätts i produktion för allra första gången. Josef Franks karaktäristiska Skåp 852, även känt som "Floraskåpet" lanseras åter i sortimentet efter flera decenniers vila i arkivet. I samband med sommarutställningen introduceras också helt ny botanisk design av Carina Seth Andersson.
 
Blommigt och somrigt!
 
Svenskt Tenns sommarutställning 2024 Träd i blom är öppen 31 maj 2024 - 25 augusti 2024 i butiken på Strandvägen 5 i Stockholm. Samtliga nyheter finns tillgängliga i butik och online på www.svenskttenn.com
 
Ha en fin dag, och helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Svenskt Tenn 100 år;

Ny butik - Pick a Poppy

Hej, hoppas ni har det lika bra bra i solen och värmen som jag!
 
Är du sugen på lite nytt till ditt dukade bord? Då kan jag berätta att det har öppnat en ny liten söt butik för just det dukade bordet. Pick a Poppy heter butiken och ligger på Grev Turegatan  45.
 
Här hittar du det mesta till det dukade bordet. Med fokus på kvalitet och ett noga urval av handmålad keramik och handtryckta textilier för vardagens alla måltider.
 
Inte öppen varje dag men, onsdag - fredag klockan 11-17.
 
Ha en fin dag!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Det dukade bordet, Dina Rum Stockholm, Porslin, Textilier;

Återanvändning - Inredningspuff nr 4

Hej, som jag lovat kommer Inredningspuffarna i repris.
Här är inredningspuff nr 4.
 
Inredningspuff nr 4, tryck HÄR så kan du läsa Inredningspuff nr 4.
  
Ha en fin dag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inredningspuffar, Vardagsrum;