Julens Goda Ting: Sagornas värld och minnen från barndomens jular inspirerar årets jul på Svenskt Tenn

Hej, igår var jag på en pressfrukost och förhandsvisning av årets jul på Svenskt Tenn. Alltid mysigt och trevligt, nästan startskottet för julen för mig, som varit på förhandsvisningen av deras jul i säkert 10-15 år nu. 
Som vanligt fint traditionellt med lite roliga och nutida detaljer, så som nya hängen för granen eller andra platser.
 
Och Maja Sten återvänder som formgivare för Svenskt Tenn med en serie juldekorationer och textila produkter för det dukade bordet. Inspirationen hämtas från sagornas värld och minnen om barndomens julstök.
 
Själv passade jag på att köpa några nya ljusmanschetter. Julen hos mig består ju mest av en massa fina julblommor, gröna kvistar, mossa och så en massa ljus som gärna får omgärdas av fina ljusmanschetter.
 
För övrigt så börjar alltid min jul hemma 1: a advent och slutar alltid senast nyårsafton. Om du undrar varför nyårsafton, så beror det på att jag aldrig vill ha en gammal jul kvar när det nya året börjar, ja sån är jag!
 
Ha en fin fredag och Allhelgonahelg!
En julgran kan så klart se ut hur som helst....
Kanske vill du lägga ner lite extra på pepparkakorna i år....
Här en julskinka och julkorv för för mig, som är vegetarian....
En hög apelsiner med goda väldoftande nejlikor och en annan hög med julkulor i fina korgar eller krukor....svårare än så behöver det inte vara för att få till en fin juldekoration....
Eller smyg in en polkagriskäpp och en fin julkula lite här och där....
Eller klä dina ljusstakar med fina ljusmanschetter eller varför inte bara knyt ett rött eller grönt sidenband runt ljusstaken.....


Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Jul 2023, Svenskt Tenn;

Kommentera inlägget här :