Nya färger på mattan Scallop från Layered

Hej, jag som gillar mattor med fina kanter, fina mönster och i stora format såg att Layered kommer med två nya färger på sin Scallop matta, mattan med den fint vågiga kanten. De nya färgerna är Raspberry Red och Soft Blue.
 
Layereds matta Scallop som lanserades hösten 2022 utökas nu alltså med två nya färger, Raspberry Red och Soft Blue. Raspberry Red är en sofistikerad version av rosa som harmoniserar väl med de flesta färger och nyanser och kan beskrivas som ljus vinröd eller djup hallonfärgad. Soft Blue är en poppig, mellanmörk blå färg som hämtar sin inspiration från Köpenhamns mode- och inredningsvärld.
 
Scallop-kollektionen debuterade med vita och lavendelrosa nyanser och utökades våren 2023 med tre djärvare färgställningar: gul och korall med accentkant och grönrandig. Dessa färger blev en fin kontrast till den mjuka, organiska formen. Och nu kommer alltså Raspberry Red och Soft Blue.
 
Malin Glemme, Creative Director och VD på Layered säger:
"Vi skapade den enfärgade Scallop-mattan med en vågig kant för ett subtilt men lekfullt uttryck, eftersom mönster ibland kan kännas överväldigande. Kollektionen var ursprungligen väldigt ljus och färgstark. Vi ville komplettera med en mörkare färg, 'Raspberry Red', och en kallare färg, 'Soft Blue', för att erbjuda en bredare palett som passar olika inredningsstilar."
 
Fina tycker jag.
 
Ha en fin måndag!
Bilder från Layered, fotograf: Alma Vestlund
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Layered, Mattor;

Kommentera inlägget här :