Grönt är skönt - nu kommer Ostindia Floris i grönt

Hej, Rörstrand kommer med en ny färg på Ostindia Floris, färgen är grön. Fin tycker jag som gillar färgen grönt!
 
Nu i september presenterar Rörstrand en ny färg i Ostindia Floris-serien, en kollektion som charmat och inspirerat i årtionden, i färgen blått. Men nu kommer alltså det djärva bladverksmönstret i en elegant grön färg som imponerar med sitt fängslande mönster av tät vegetation.
 
Åttio år efter lanseringen av Ostindia föddes Ostindia Floris år 2012, designad av Caroline Slotte. Caroline Slotte har även varit delaktig i framtagningen av den nya gröna färgen av Ostindia Floris.
 
– Det känns helt naturligt för mig att se mönstret i grönt, det är trots allt inspirerat av ett yvigt framväxande bladverk. Samtidigt är grönt är en utmanande färg, det mänskliga ögat är väldigt skickligt när det kommer till att urskilja just olika gröna nyanser, så för att skapa rätt association måste nyansen bli helt rätt. Jag tycker att vi lyckades få fram en färgvariant som har den djupa barrskogens mystik över sig, samtidigt som den upplevs tidlöst elegant och rofylld, säger Caroline Slotte.
 
– Vår inspiration för den djärva gröna nyansen kommer från vår historia och älskade gamla mönster och serier, som den ikoniska Grön Anna. Grönt för tankarna till frodiga ängar och skogar och ger en känsla av klassisk elegans och organisk skönhet som smälter naturligt in i dukningen. Med Ostindia Floris Grön kompletteras vår portfölj med en ny tidlös klassiker, säger Malin Herdevall, Brand Manager, Rörstrand.
 
Ha en härlig dag och helg!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Nyheter 2024, Porslin, Rörstrand;

Kommentera inlägget här :