Rowieco Home, Himla och Vargen & Thor

Efter Genses visning på Kungsholmen sprang jag snabbt förbi hemma för att byta både kappa och skor. Ja för min tjockaste vinterkappa var för varm nu när det helt plötsligt blivit 6 plusgrader och allt springande mellan stadsdelar och visningar. För att inte tala om fötterna som börjar klaga, byte av skor är ju aldrig bra då.
Efter ett snabbt ombyte sprang jag ner till Birger Jarlsgatan och till Rowieco Home. Här visades Rowieco sina nya möbler tillsammans med Himla, som visade sina fina gardiner, kuddar, plädar mm, och Vargen & Thor som visade fina bestick och kokkärl mm.
 
Rowiecos nya maffiga soffor gillar jag, och ska absolut titta närmare på för mitt hem. Ja, jag är ute efter en ny soffa, och har så varit väldigt länge, svårt att bestämma mig :)
 
Himlas fina linnegardiner finns i dubbelbredd och kan anpassas till dina fönsters höjd, jag gillar  dubbel bredd på gardiner.
 
Vargen & Thor har fina bestick, kokkärl och köksdetaljer som är som små smycken, fint.
Mera kommer snart....
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Himla, Inredningsdesigner, Rowico Home, SDW2023, Vargen & Thor;

Kommentera inlägget här :