Nytt för väggarna - WAY Posters

Hej, igår morse var jag på ett pressevent som Trendgruppen ordnat för det nya posters företaget WAY Posters. Frukosten och visningen hölls på Hotel Ruth på Surbrunnsgatan.
Här presenterades några av alla WAY posters i lobbyn och uppe i rum 108 för att få en känsla av konsten i lite mera hemmiljö.
 
WAY posters erbjuder ett unikt kurerat utbud av konst tryckt som fine art prints där syftet är att erbjuda fler människor möjligheten att äga sina favoritmotiv, samtidigt som de sänker tröskeln för sina konstnärer att nå ut med sina verk.

WAY posters är grundat av WAY gallery Sthlm och samarbetar tätt med galleriets representerade konstnärer för att ta fram kvalitativa produkter som gör originalverken rättvisa.

Från original till tryck är kvalitet den röda tråden i den stora variationen på stilar och uttryck, vilket gör det enklare än någonsin att sätta personlig prägel på sitt hem.

Det erbjuds inte bara sköna posters utan det kommer också att erbjudas härliga ramar till dem, håll utkik på hemsidan HÄR

Ha en fin helg!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Konst, Poster;

Kommentera inlägget här :