Emotional Dinner från Gustavsbergs Porslinsfabrik

Hej, i kylan, hoppas ni har det bra! Tänkte bara visa några supercoola tallrikar.
 
Det är Gutavsbergs Porslinsfabrik som nu för femte gången skapat en Limiterad Edition serie. Den här gången är det Liv Strömquist och hennes magiska serie Emotional Dinner.
 
Liv Strömquist är en naturkraft, aktiv inom serievärlden, konsten, mediavärlden och teatern där Liv får ut sitt budskap. För att citera Nordstedts förlag:
Som ingen annan skildrar och speglar Liv Strömquist den värld vi lever i, samtidigt som hon sätter fingret på samtidens – och våra egna – ömma punkter.”
 
"För femte gången gör vi nu samarbete med konstnär som utmynnar i limiterad upplaga. Detta är projekt som tydligt visar vår vilja att vara långt fram i den konstnärliga processen samtidigt som vi med varsam hand tar hand om vårt historiska arv. Vår egen produktion och våra kunniga medarbetare i Gustavsberg möjliggör denna mix av konst- och bruksgods i porslinets värld", säger Oskar Juhlin, VD och delägare av Gustavsbergs Porslinsfabrik.
Vi är mycket glada över att vi på vårt finaste benporslin, handgjort i Gustavsberg, kunnat ge Liv fria händer, så nu är det bara för er att njuta av dessa underverk, fortsätter Oskar.
 
Säljs i en exklusiv, signerad och numrerad låda innehållande fyra tallrikar med fyra unika konstverk.
Endast en limiterad serie med 200 boxar tas fram. 
 
Det rekommenderade priset är 7 995 kronor per låda med fyra tallrikar. Du köper den HÄR
 
Ha en härlig torsdag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Konst, Tallrik;

Kommentera inlägget här :