Mito gioia lettura - Occhio

I morse var jag och tittade på de nya läslamporna  av Occhio. Lampor med ett skulpturalt utseende med fantastiska funktioner, för unika ljusinställningar. Fantastisk rörlighet, kombinerat med kraftfullt upp- och ned ljus, asymmetriskt fokusljus och färgjustering, intuitivt styrbart via gester: med Mito gioia lettura blir man nästan en ljusdesigner för sitt vardagsrum.  

Men en skulptural design, med det karakteristiska armaturhuvudet av ädla material. Armaturens arm kan flyttas fritt i alla riktningar och höjden kan ändras tack vare en osynlig mekanism. Så ljuset är alltid precis där det behövs. Det kraftfulla ljuset växlas, dämpas intuitivt eller riktas från botten till toppen direkt mot armaturhuvudet med en enkel handrörelse. Ljusfärgen kan också justeras med gester, från varm färgtemperatur till stimulerande svalt arbets- eller läs ljus. Med funktionen fokusljus kan ljuset koncentreras till ett specifikt område, perfekt för avslappnad läsning eller arbete på kvällen. Styr med Occhio air app eller Occhio air controller. Mito gioia lettura finns i alla Occhio-ytor. Formgivare Axel Meise. Belysning av högsta klass med andra ord.

Alla modeller kan nu förbeställas på occhio.com/mito-gioia. Armaturen kommer att finnas tillgänglig i butik från och med oktober 2022.

För dig som har Instagram, så finns jag återigen där @annetteerikssoninredningsdesigner. Titta gärna och följ mig, för kommer göra flera inlägg där än här framöver!

Ha en fin kväll.

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm;

Kommentera inlägget här :