Ny lampa från Gubi - Coppia bordslampa

Hej, ute efter en bordslampa som med sin fina design inte bara ger ett vackert sken utan också ser ut som en fin skulptur, då är det här något för dig tror jag. En lampa från Gubi som i alla fall fångade mitt intresse.

Coppia bordslampa av Vibeke Fonnesberg Schmidt, som är uppkallad efter det italienska ordet för "par", går på gränsen mellan design och skulptur - ett kännetecken för mycket av hennes arbete som ljusdesigner. Coppia sitter i skärningspunkten mellan konst, design och hantverk och hittar skönhet genom att leka med geometri.

Trogen sitt namn är Coppia en design som hyllar ihopparningar, möten och dualiteter. I Coppia sammanför Fonnesberg Schmidt två material – rostfritt stål och plexiglas – i en dubbelskuggad bordslampa. Lampan har en elegant kontur och är formad av två uppsättningar plexiglasskivor i olika storlekar, fästa på plats i ett band av böjt rostfritt stål, vilket behåller lampans form.

Finns i olika färger, och finns i butik från sluter av september.

Ha en härlig dag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Bordslampa, Dina Rum Stockholm, Gubi, Inredningsdesigner;

Kommentera inlägget här :