Höstpromenad och filtar

Hej, hoppas att du kunnat njuta av en solig och fin hösthelg, så var det i alla fall i Stockholm. Själv var jag på en lång härlig höstpromenad med en kompis igår. Från Östermalm över Slussen upp till Nytorget vidare över Katarina kyrkogård och Mosebacke till Mariatorget genom Gamla Stan och åter till Östermalm. Ibland är det väldigt roligt att leka turist i "min egna stad". Född och uppvuxen här, och känner nog staden på mina fem fingrar, men, det händer hela tiden något nytt med staden, så bra med uppdaterande promenader emellanåt. Sen så är ju staden bara så vacker!
 
Väl hemma igen, lindade en filt om mig och läste lite innan det var dags för middag.
 
På tal om att linda in sig i en filt, inget att underskatta. En filt som verkligen platsar under beskrivningen superhärlig och omfamnande är Layereds Chunky Mohair.
 
Handvävda i Sydafrika, med långa, handrullade fransar för en lekfull men elegant touch. Tillverkade av den finaste mohairblandningen erbjuder de oemotståndlig mjukhet och värme. Finns i jordnära och levande toner.
 
Ha en härlig dag!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Höstpromenad, Inredningsdesigner, Stockholm, filt;

Kommentera inlägget här :