Underskatta inte beslagen

Hej, dom är ofta små men ack så betydelsefulla tycker jag. Jag pratar om beslag, ja, knoppar/handtag på en möbel, i köket, i badrummet osv. Jag tycker verkligen att beslagen kan ändra ett uttryck i inredningen på ett stort sätt till en relativt liten kostnad. Såg ett fint samarbete med fyra fina beslagskollektioner.
 
Det är ett samarbetet mellan de två danska studiorna BRANDT Collective och Norm Architects som har skapat de här vackra och unika beslagskollektionerna för hemmet, LEAF, BUTTON, TERRACE och CARVE, var och en baserad på olika typologier.
 
LEAF-kollektionen har handtag som kännetecknas av precision och minimal materialtjocklek, vilket inbjuder dig att utforska den subtila skönheten i taktil interaktion. Varje handtag förkroppsligar en bladliknande silhuett som smälter samman med konturerna av din beröring.
 
Ha en bra dag!
 
BUTTON-kollektionen genomsyras av en känsla av nostalgi och tidlös elegans och hämtar inspiration från traditionella kläder.

Föremålen är mjuka och mjuka att ta på, och de pryds av delikata kurvor och subtila texturer och är utformade för att utvecklas vackert med användning, få patina och avslöja livet som omger dem.

 

TERRACE-kollektionen med referenser till klassiska arkitektoniska element som antika romerska trappor och valv samt teman som återupptäcktes under Art Deco-eran, fungerar de topografiska objekten i kollektionen som skulpturala element som elegant pryder alla ytor och material.

 

CARVE-kollektionen kännetecknas av en harmonisk blandning av taktil lockelse och minimalistisk förfining som är resultatet av samarbetet mellan BRANDT Collective och Norm Architects. Ett mejslat och hantverksmässigt utseende ger varje del i kollektionen ett skulpturalt utseende. Inspirerad av ytor som finns i traditionell japansk träbearbetning översätts idén om att snida ytan till en mindre skala och ett nytt material.

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, BRANDT Collective, Beslag, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Norm Architects;