Gubi presenterar Vanity mirror av GamFratesi

Hej, vad säger du om speglar. Jag tycker att en spegel som inredningsobjekt tjänar lika stort syfte som spegelns egentliga syften, ja att spegla sig i.  
 
Collection Vanity Mirror är speglar skapad av GamFratesi för varumärket Gubi. 
GamFratesi har skapat en familj av speglar som uppfyller roller som - reflekterande yta, inre förstärkare och distinkt estetiskt objekt.

Denna nya kollektion av väggmonterade speglar tar en nästan bortglömd spegeltypologi - den klassiska sminkspegeln på boudoir-toalettbordet - och återuppfinner den genialt för moderna interiörer.

Vanity förkroppsligar GamFratesis osvikliga förmåga att ge de högsta nivåerna av hantverk och teknisk precision till även de mest till synes enkla formerna. Med tre varianter – bestående av en, två eller tre spegelpaneler – erbjuder Vanity Mirror Collection en hög grad av mångsidighet och representerar en perfekt balans mellan funktion och dekorativ skönhet.

Kollektionen hämtar sin inspiration - och sitt namn - från fåfängabordsspeglarna från 1800-talet, som vanligtvis innehöll tre justerbara spegelpaneler anslutna med gångjärn, så att betraktaren kan beundra sig från flera perspektiv. I sin Vanity-design omtolkar GamFratesi ett av de viktigaste funktionella elementen i detta - gångjärnet - i ett modernt sammanhang och skapar därmed en modern design som bevarar en estetisk länk till det förflutna.

Ha en fin måndag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Gubi, Inredningsdesigner, Spegel;

Kommentera inlägget här :