Rowico Home öppnar 6/9 i Stockholm

I torsdags var jag på premiärvisningen av Rowico Home nya showroom.
 
Rowico Home som är ett familjeägt halländskt möbelföretag som startades 1971. De ritar och designar de flesta av sina möbler med hjälp av egna formgivare i Halmstad. Ibland samarbetar de också med ett fåtal utomstående designers. I de fallen är de måna om att ha en tät dialog för att försäkra sig om att möbeln får deras DNA och passar in i deras kollektioner.

Möblerna säljs via återförsäljare runt om i Sverige och resten av Europa samt via deras egna webbshop.  

Och mitt under Stockholm Design Week, den 6 september öppnar Rowico Home sitt nya showroom på Birger Jarlsgatan 32 i Stockholm. Här ges möjlighet att provsitta och titta närmare på delar av deras möbler, som är enkla och passar hemmet som inte sticker ut allt för mycket enligt mig. 

Den nya lokalen på drygt 170 kvm blir en viktig byggsten för Rowico Homes tillväxtresa framåt. Lokalen kommer att fungera som showroom för återförsäljare, inredare samt privatpersoner och en plats för att arrangera events. 

Öppettiderna kommer att vara tisdag - torsdag kl. 10.00-16.30, övrig tid: endast bokade besök med möjlighet för konsultation.

För dig som har Instagram, så finns jag återigen där @annetteerikssoninredningsdesigner. Titta gärna och följ mig, för kommer göra flera inlägg där än här framöver!

Ha en fin måndag.

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Premiär, Rowico;

Kommentera inlägget här :